Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Željko Joksimović

Lane vs. TV Prva!

Željko Joksimović
Titulu najpoznatijeg tviteraša estrade nosi Željko Joksimović, koji svakodnevno važne i nevažne događaje podijeli tvitom. Pa tako i njegov tvit od juče kojim komentariše muzički reality show na TV Prvoj uzburkao je javnost. Željko je napisao: "Je l‘ se šou zove 'Prvi glas Srbije' ili 'The first voice of Serbia?' "

Šta je to zasmetalo Lanetu i šta je mislio kada je napisao ovaj tvit, objasnio je dnevnoj novini "Alo!".

"Šou je odličan, ali siguran sam da je većina gledalaca primetila da je 99 odsto numera na engleskom, protiv čega nemam ništa, ali bi se taj šou onda morao drugačije zvati. Mnogi talentovani izvođači, koji su već izgradili interpretatorski stil na maternjem jeziku, imaju ogromnu jezičku barijeru kada za zadatak dobiju pesmu na stranom jeziku. Izgube koncentraciju i jedino na šta misle tokom pevanja je izgovaranje teksta, što je, složićete se, hendikep", objasnio je Željko, koji je potom prokomentarisao i članove žirija:

"Osim Vlade Georgieva, ostale članove žirija ne poznajem, niti sam upoznat sa njihovim umetničkim opusom, te ne bih mogao ništa da kažem o tome. Vlado svoj posao u tom šouu radi vrlo kvalitetno, odgovorno i šarmantno", procijenio je jedan od najuspešnijih kantautora na Balkanu.

Inače, Lena Kovačević je džez pjevačica, a Saša Milošević Mare jedan od autora evrovizijskog pobjednika "Molitve".
 
"TV Prva" odgovara: "Zabrinutom" Željku poručujemo da ostane uz "Prvi glas"!

Na zamerku Željka Joksimovića upućenu "Prvom glasu Srbije", komentar je stigao od službe za odnose sa javnošću Televizije "Prva" u kojem poručuju i Željku, ali svima koji "brinu", da nastave da gledaju šou.

"Nije važno šta pojedinci govore. Ono što jeste važno je stav i mišljenje gledalaca Srbije, a oni su jasno presudili. Naime, prema zvaničnim podacima o gledanosti, "Prvi glas Srbije" je u toku emitovanja bila ubedljivo najgledanija emisija. To je jedino validno. "Zabrinutim" poručujemo da ostanu uz najpopularniji muzički šou "Prvi glas Srbije", poručili su iz sa televizije na kojoj se šou emituje.
Balkanmedia - 08.11.2011.
Željko Joksimović video izbor:
A komentar ?
Željko Joksimović vremeplov(81)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Snippet 37 Pakleno oružje! Tropsko voće! E, ovo je kabriolet!