Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Željko Joksimović

Jovana i Željko se zakleli na ljubav i u Beogradu!

Željko Joksimović & Jovana Joksimović
Nakon romantičnog vjenčanja 20. januara na egzotičnim Maldivima, Željko i Jovana Joksimović izgovorili su sudbonosno "da" i u Beogradu. U intimnoj atmosferi, bez ikakve pompe, pop pjevač i voditeljka zakleli su se na vječnu ljubav pred matičarkom i kumovima.

Mladin svjedok na vjenčanju bio je njen dugogodišnji prijatelj i kolega sa Pinka Srđan Predojević, a mladoženjin kum menadžer Bane Obradović.

"Tačno je da su se Željko i Jovana venčali u Beogradu po povratku sa putovanja", rekao je, za "Novosti", Bane Obradović.

"Srđan i ja smo bili svedoci njihove ljubavi i svojim potpisom smo ozvaničili ono što je već obavljeno na Maldivima. Bilo je to krajnje intimno venčanje. Želim im srećan i dugovečan zajednički život i da uskoro svoju ljubav i brak krunišu i prinovom."


Čista formalonost

"To je bila čista formalnost, za nas je venčanje ono što smo već obavili na Maldivima", rekla je za "Novosti" Jovana Joksimović.

"Na ovaj način smo samo verifikovali nešto što je već završeno pre mesec dana, ali ne bih mnogo pričala na tu temu. Što se crkvenog venčanja tiče, zasad još ništa ne planiramo."

Ljubav Željka i Jovane Joksimović traje gotovo četiri godine. Zajedno su 2008. vodili "Eurosong" u Beogradu, a poslije toga su započeli vezu. Vjerili su se prošle godine za Dan zaljubljenih, ubrzo posle toga su raskinuli vjeridbu, ali su se još brže i pomirili. S obzirom na to da je njihovo prvo zajedničko putovanje bilo na Maldivima, odlučili su da tamo i ozvaniče vezu. Na rajsko ostrvo u Indijskom okeanu otputovali su 18. januara, a dva dana kasnije, na Jovandan, uplovili su u bračne vode, gdje su ujedno proveli i medeni mjesec.

Izvor: Novosti

Balkanmedia - 21.02.2012.
Željko Joksimović video izbor:
A komentar ?
Željko Joksimović vremeplov(81)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Imaš karijes na dvojci! Snippet 92 Jer život je pun iznenađenja! Snippet 94