Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Zdravko Čolić

Koncert u Zagrebu - leteli grudnjaci, parfemi i cveće

Nakon tri i po godine od svog poslednjeg gostovanja u Zagrebu, 17. decembra u Ledenoj dvorani Doma sportova, Zdravko Čolić je održao koncert i potvrdio da je i dalje živa legenda pop muzike u Hrvatskoj. 10.000 posetolaca, većinom žesnka publika svih generacija, eufrično je dočekala Zdravka, a na prve taktove pesme “Gori vatra” na pozornicu su leteti grudnjaci.

Uz pesme “Na ovaj dan”, Čija je ovo zvezda”, “Produži dalje”, “Ej, draga, draga”... publika je skakala i frenetično vrištala, dok je sa tavanice padalo na stotine šarenih balona. Potom se pop-legenda spustila među publiku, gde su ga obožavateljke zasipale poljupcima, parfemima, cvećem, upakovanim poklončićima i naravno grudnjacima. Nakon prvog sata delirija, mokar do kože, Čolić je napravio kratku pauzu, a za to vreme publici je svoje nove dve pesme predstavila Zdravkova gošća Zorica Andrijašević – Donna.

Drugio deo koncerta otvoren je pesmom “Noć mi te duguje”, a ceo koncert zatvoren urnebesnim hitom “Čaje šukarije”. Međutim kada se Čola svima zahvalio što su došli i tako najavio završetak koncerta, publika se nije ni pomerila, jer niko nije želeo kraj. I naravno usedili su bisevi.

Ceo koncert iz back stagea pratila je vojska poznatih lica i Zdravkovih kolega – Žera iz “Crvene jabuke”, producent Nikša Bratoš, TV voditeljka Barbara Kolar, glumci Dejan Aćimović, Maja Petrin i drugi.

I dok je publika te noći sabirala svoje utiske, probrano društvo se povuklo s Čolom na privatnu žurku u zagrebački “Hard Rock Caffe”. A tamo su ga, pored najužih prijatelja i saradnika, dočekali i tamburaši s kojima je Čola iz sveg srca i glasa opet zapevao, tako da je slavlje potrajalo do zore.

J.A.
Zdravko Čolić video izbor:
A komentar ?
Zdravko Čolić vremeplov(72)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
O čemu li ona razmišlja? Snippet 129 Strippy Snippet 131