Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Vesna Zmijanac

Favoriti su mi "Zrno soli" i "Sokole"!

Vesna Zmijanac
Nakon devet dugih godina diskografske pauze, novim pjesmama na scenu se vratila kraljica tuge, Vesna Zmijanac. Osam pjesama se nalazi na albumu koji je u prodaji do kraja sedmice, a kako to obično biva, nove pjesme su procurile na internet. Poslušajte!

Povodom izlaska albuma, Vesna je za medije otkrila kakve su njene nove pjesme i šta misli da li će njen album biti bolji od Cecinog i Breninog!

"O svojim pesmama ne pričam. Čućete ih. Ja pevam tako kako pevam, moj glas zahteva teške melodije, široke pesme i dobre tekstove, jer drugačije ne umem. Što se tiče današnjih muzičkih trendova ne razumem šta uopšte pevačice pevaju. Imam utisak, dok ih slušam, da ne pevaju već da se svađaju. Muzika treba čoveka da nadahnjuje, a danas sve u muzici prosto vrišti. Mogu samo da kažem da će se u mojim pesmama čuti svaki glas, svaki ton i oni nikoga ne iritiraju", ispričala je Vesna nedavno za medije i dodala da su joj pjesme "Zrno soli" i "Sokole" favoriti.
Vesna Zmijanac
U video izboru ispod članka poslušajte Vesnine nove radosti i tuge, a uskoro možete kupiti  original CD kod nas u shopu. Uživajte!
Balkanmedia - 05.10.2011.
Vesna Zmijanac video izbor:
A komentar ?
Vesna Zmijanac vremeplov(37)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Kako mali mobilni ima! Snippet 52 Eh, kada bi sve žene nosile kišobran! Slikaj bre, ne mogu više da držim!