Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Veliki brat 2011

Dan 97: Pregled dana

Veliki brat 2011
Veliki Brat je sinoć oko ponoći ugasio svjetla i poželio ukućanima laku noć. Nakon što im se učinilo da su svi zaspali Nemeš i Marijana su iskoristili priliku za njihove noćne rituale. Nisu primjetili da neki ukućani ne spavaju, sve dok Brendon nije "promašio" krevet i počeo grohtom da se smije i time probudio sve ukućane.

Brendon prekinuo seks Nemeša i Marijane

Nakon što im se učinilo da su svi zaspali Nemeš i Marijana su iskoristili priliku za njihove noćne rituale. Ovaj par već dugo vremena ne krije svoju ljubav pred kamerama, kao ni seksualne aktivnosti. Ipak, ovog puta su im predigru prekinuli Soraja, a kasnije i Brendon. Nije im smetalo što je Brendon izlazio iz sobe, ali ih je prekinuo kad se vratio jer je pokušao skočiti na krevet pa ga je gotovo cijelog promašio i pao na pod te se počeo grohotom smijati. Time je probudio još neke stanare, ali Marijana i Nemeš uspjeli su završiti svoje male noćne igrice.

Veliki brat 2011 - Dan 97, uživo:Brendon Marijani: Bojana je zaljubljena u tebe


Od kada su Bojana i Marijana prestale da razgovaraju prošlo je dosta vremena. Bojana je u par navrata iznijela svoje mišljenje o Marijani, dok je Marijana sve do sada ćutala. Brendon je uspio sa njom da otvoreno razgovara na temu, njihove svađe kao i o njenom odnosu sa Nemešem. Marijana mu je rekla kako smatra da je Bojana ljubomorna na nju te zapravo želi biti ona. Također je rekla kako Bojana želi ostati upamćena kao "super cura", ali po njenom mišljenju nema kvaliteta za to. Brendon se složio s njom te dodao kako on misli da je Bojana zapravo zaljubljena u Marijanu. Potom su komentarisali Bojanin nedostatak brige o vlastitoj higijeni što je Brendonu jako zasmetalo. Brendon se usudio i Marijani postaviti pitanje kako si dopustila biti tako bliska s Nemešom, a ona mu je pokušala objasniti kako se radi o bujici jakih i nekontrolisanih emocija.

Veliki brat 2011 - Marijana i Brendon o Bojani:Kako je jedan od nominovanih za ispadanje, Brendon kaže kako neće biti razočaran ako u nedjelju napusti kuću te je vrlo miran po tom pitanju. Ipak, Duško, koji je također nominovan, najviše bi volio vidjeti leđa baš njemu Brendonu. Marijana želi da ostane do kraja, ne izlazi joj se sad kad je samo na korak do finala.
Veliki brat 2011
Taktika pred finale: Soraja ljubila Nikolu!

Iako je cijelo vrijeme odbijala Nikolu i njegovo udvaranje, Soraja je, čini se, pred kraj showa malo popustila. Njih dvoje su tokom večeri zaigrali stolni fudbal, a ona ga je za svaki gol poljubila. Objasnila je kako se više ne buni na njegove komentare jer je shvatila da je to njegov oblik šale. Drugi stanari su se počeli šaliti na njihov račun. Iako većina njih smatra kako Soraje i Nikole postoji simpatija, Nirmal misli kako je Soraja dobra prema Nikoli kako ne bi bila nominovana.

Ako ste propustili, pogledajte kako su protekle nominacije i kako se priprema revolucija na otpadu.

Veliki brat 2011 - Brendon napada diktatora Nirmala:Veliki brat 2011
- Nominacije diktatora i otpadnika:

Balkanmedia - 19.06.2011.
Veliki brat 2011 video izbor:
A komentar ?
Veliki brat 2011 vremeplov(72)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Mačka! Kratka kao februar! Zavidnice! Da, lonac je doista fotošopiran! Hellllou!