Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Veliki brat 2011

Dan 95: Pregled dana

Veliki brat 2011
Sinoć se u VB kući ponovo slavilo. Ovog puta je žurka priređena povodom Brendonovog rođendana. "Niža klasa" s otpada zajedno se s trojicom diktatora - Nirmalom, Nikolom i Lesterom, zabavljala se u glavnoj kući. Bilo je torte, alkohola, pjesme i plesa. Slavila se Jugoslavija i pozdravljali su druga Tita. Nakon žurke bilo je opet seksa. Pogledajte premijerno seks Marijane i Nemeša u tuš kabini, ovaj put tresao se bade-mantil!

Da li zbog alkohola ili izolacije koja traje preko tri mjeseca ukućani  se neponašaju "normalno".

Veliki brat 2011 - Ukućani totalno prolupali na Brendonovoj rođendanskoj žurci:Nemeš, i dalje ljut zbog posljednjeg mjesta na prošlonedjeljnom "Balkansongu", "pozdravio" je tokom žurka Tonyja Cetinskog pokazujući srednji prst prema kameri: "Nabijem vas, sve vas nabijem. Cetinski, volimo te!". Potom je prišapnuo Marijani: "Četiri dana sam se kontrolisao, nisam mogao više".

Veliki brat 2011 - Rođendanska žurka:Veliki brat 2011
Po završetku žurke "niža klasa" se morala vratiti na otpad. "Kako sam se dobro proveo za svoj rođendan. Kako sam uživao. Sve je bilo više od onog što sam očekivao", rekao je Brandon ukućanima koji se brinuo da će mu žurka propasti zbog nedeljnog zadatka "Diktatura".

Šta se desi kad Veliki brat ukućanima "toči" alkohol viđali smo do sada. I ovaj put na rođendanskoj žurci nije bilo drugačije. Scene su bile takve da su morale biti cenzurisane i prikazane poslije ponoći.

Veliki brat 2011 - Bez cenzure 1 dio:Nemeš i Marijana konačno promijenili mjesto "zločina". Po prvi put sex nije pod jorganom. Ovaj put nakon žurke su se tuširali i to obavili u kabini. Tresao se bade-mantil :-).

Veliki brat 2011 - Bez cenzure 2 dio:Duško, Marijana, Bojana ili Brendon - ko napušta Kuću u nedelju uveče?


Posebni gost u studiju bila je Jelena Karleuša, koja je rekla da smatra da je seks između Marijane i Nemeša "obeležio šou", i pokazao da neke stvari kod nas više nisu tabu. JK je dodala i da su njeni favoriti Brendon, Nikola i Soraja.

Ona je najavila i da će upravo u finalu Velikog Brata, 26. juna, premijerno izvesti svoju novu pjesmu. Dok je JK otkrivala svoje favorite i utiske iz ovog serijala, nenajavljene nominacije na otpadu i u kući diktatora iznenadile su ukućane, pa dok su jedni kao iz topa ispaljivali imena osoba kojima bi najradije videli leđa, drugi su minutima pokušavali da prelome i nominuju nekoga.

Nominacije su, naravno, bile "obojene" lošim odnosima u Kući, netrpeljivošću između Brendona i ostalih, i nesuđenim "trouglom" u kom su Nemeš i Marijana sa jedne, a Bojana sa druge strane. Diktatori su, zbog svog povlašćenog statusa, imali duple glasove za nominacije. Duško je dobio devet glasova ukućana, a Marijana, Bojana i Brendon po osam.
Balkanmedia - 17.06.2011.
Veliki brat 2011 video izbor:
A komentar ?
Veliki brat 2011 vremeplov(73)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Uh, baš je klizavo! Ih, pa ti si jedna slatka kuca! Matematika, sine! Tako je dečko!