Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Stoja Novaković

Topi kilograme gledanjem u sunce!

Stoja Novaković
Iako smo u više navrata mogli da vidimo razne transformacije Stoje Novaković, ovoga puta sve nas je šokirala svojim novim stasom i kilažom od 58 kilograma. Stoja je lakša za 10 kilograma a otkriva da je kombinovala dvije različite dijete. Jedna je "bušenje kašike" a druga "gledanje u sunce". Saznajte kakve su to nesvakidašnje dijete i pogledajte kako Stoja izgleda sa 10 kilograma manje!

Naime, pošto je nedavno izbacila dve pjesme "Polako" i "Idi gde ti volja", folkerka se pojavila na snimanju jedne emisije, gdje su se gotovo svi gosti iznenadili njenim izgledom. S obzirom na to da pjevačica nije htjela da ide pod nož, ona se odlučila za metod bušenja kašike, te je sve one njoj omiljene slatkiše i razne kalorične specijalitete zamjenila zdravom ishranom, redovnim vježbama, ali i čestim masažama. Praktikovala je i takozvanu solarnu dijetu sa meditacijom.

Stoja je za Press objasnila kakva je to dijeta:

"To podrazumeva svakodnevno gledanje u sunce u ranim jutarnjim satima. Počinje se sa deset sekundi, a svaki naredni dan sa deset sekundi duže", otkriva Stoja tajnu novog izgleda.
Stoja Novaković
"Pošto dosta putujem, često se dešava da se nezdravo hranim, tako da sam odlučila da odem kod nutricioniste i korigujem ishranu. Zahvaljujući njihovim savetima i nekim predlozima, videla sam da i sa voćem i povrćem može lepo da se živi, uz dodatak makrobiotičke hrane. Takođe, nekoliko puta nedeljno idem na specijalne masaže kojima otklanjam višak toksina iz organizma, a istom seansom negujem i telo, izjavila je Stoja za "Alo!".

A sad pogledajte kako je Stoja dotjerala liniju. U emisiji "BN music" Stoja je premijerno izvela novu pjesmu "Polako".

Stoja - Polako:

Balkanmedia - 30.05.2011.
Stoja Novaković video izbor:
A komentar ?
Stoja Novaković vremeplov(58)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Snippet 220 Jer život je pun iznenađenja! Širina vašeg ekrana Prirooda! OOh!