Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Stoja Novaković

Stoju udario šleper!

Stoja Novaković
Sinoć oko 19.30 na Zrenjaninskom putu dogodila se saobraćajna nesreća – u džip kojim je upravljala Stoja udario je šleper i potpuno uništio auto u kome se pjevačica nalazila na mjestu vozača.

Stoja je udarila u volan ali je srećom nepovređena:

"Ona je u teškom šoku, udarila je grudima u volan. Nije povređena, ali ćemo pratiti njeno stanje u toku večeri kako bi eventualo otišla u bolnicu. Auto je potpuno slupan otpozadi i srećom nije bilo težih posledica po Stoju", saopštila  je njena drugarica a prenosi Scandal, pošto Stoja još uvek nije u stanju da priča o tom događaju.

U trenutku kada se nesreća dogodila Stoja je bila na putu za rodni Perlez u namjeri da posjeti kuću u kojoj su živeli njeni roditelji.

Stoji želimo brz oporavak!
Stoja Novaković
UPDATE, 29.05.

Dva dana nakon udesa Stoja je za Kuris ispričala šta se desilo!

Još je u šoku...

"Bilo je strašno i još ne mogu da dođem sebi! U šoku sam! Ja sam brzinom od 40 kilometara na čas obilazila rupu na putu, jer su u toku radovi. Iza mene je išao kamion, čiji vozač očigledno nije video da ja obilazim prepreku, pa nije smanjio brzinu. Udario me je otpozadi i odmah sam ukočila. Kad bi neko sad video kola, ne bi verovao da sam preživela. Izgledaju kao harmonika, potpuno smrskana", ispričala je vidno uznemirena Stoja:

"Hvala bogu, niko nije povređen. Udarila sam glavu, ali nije toliko ozbiljno. Ako mi se stanje pogorša, ići ću kod lekara, ali zasad sam dobro. Samo što još ne mogu da poverujem šta se dogodilo. Tek sad mi se vraćaju slike... Ma bilo je strašno, dobro je da sam izvukla živu glavu!", rekla je Stoja za Kurir.
Balkanmedia - 28.05.2012.
Stoja Novaković video izbor:
A komentar ?
Stoja Novaković vremeplov(58)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Snippet 172 Snippet 173 Kad se osuši Pakao