Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Stoja Novaković

Šta radi kupačica u paprikama ljutim?

Stoja Novaković
Poslije "decembarske revolucije" koju je Stoja pokrenula istoimenom pjesmom ali ponajviše spotom za tu pjesmu koja je imala radni naziv "Kupačica mala u paprikama ljutim", pitamo se šta nam radi Stoja. Da li možda priprema neku novu revoluciju?

"Revolucija" je u međuvremenu postala hit kao i sve njene pjesme, a spot pogledajte još jednom jer je zaista revolucionaran ne samo zbog paprika nego i zbog hrabrosti pjevačice koja je pristala da to odradi.

Kako je nastala ideja za spot?

Stoja je sa svojim saradnicima došla na ideju da kupanje u kadi predstavi na drugačiji način. "Potrudili smo se da napravimo pomak u muzičkom žanru. Tekst govori o jakim ženama, pa smo tako odlučili da napravimo banalizaciju kupanja u peni ili laticama ruže. Pošto obično žene u pesmama bivaju predstavljene kao mučenice, nežne, krhke, ili sa druge strane kupanje u laticama, šampanjcu i ne znam čemu sve ne, Stoja će se predstaviti kao jaka, odnosno ljuta žena, a logično da se onda kupa u ljutim papričicama", objašnjava Igor, Stojin vjerenik.

Stoja Novaković - Revolucija:Pjevačica sjajnog glasa i vlansnica hitova "Ćiki, ćiki", "Da li si za sex", "Umri", "Kučka" povukla se sa naslovnih strana žute štampe, iako je itekako poznata osim po dobroj pjesmi i po tome da nema "dlake na jeziku".

Često se prepucavala sa estradnim drugaricama što preko novina što preko Facebook profila. Zadnje javno prepucavanje je bilo sa Sekom Aleksić. Tom prilikom Seka je prozvala koleginicu riječima:

"Opšte je poznato da, kad Stoji zatreba malo medijskog prostora, pokušava da ga dobije preko mojih leđa. Kad prozove zvezdu, odmah dobije sliku i bar malo teksta u novinama. Molim vas, dajte ženi bar pola strane da ne mora da se spušta toliko nisko."
Stoja Novaković
I Stoja je onda uzvratila udarac:

"Zaboravila sam na tu ženu jer je već dugo ne viđam u medijima, ne čujem nijednu njenu pesmu... A i slabo se krećem po periferiji i selima, volim, ali ne stižem...", napisala je Stoja tada na svom profilu. To prepucavanje je bilo krajem prošle godine.

Od tada Stoje nema u štampi. Da li smišlja novu taktiku i napade na estradu ili kako joj je novogodišnja želja bila novi album i beba možda radi na ispunjenju jedne od želja!
Sa nestrpljenjem očekujemo novu revoluciju, a do tada pogledajte aktuelni TV nastup od prije par dana.

Stoja na TV Pinku u emisiji "Nedeljno popodne" - Kakva sam takva sam:

Balkanmedia - 29.03.2011.
Stoja Novaković video izbor:
A komentar ?
Stoja Novaković vremeplov(58)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Mačak na laptopu Mačka pored laptopa Toga jutra stajao sam na kiši Novine su sve blijeđe i blijeđe!