Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Severina

"Moja trudnoća je čarobna bajka"

Severina
Severina je juče obradovala petočlanu porodicu iz Slavonskog Broda jer će za nekoliko dana održati koncert u njihovoj kući. Tu priliku je iskoristila da sa slušaocima "Narodnog radija" podjeli kako se osjeća u trudnoći, čime se trenutno bavi, ali i kako izgleda njen život iz bajke.

Ova godina je posebna u vašem životu, jeste li imali predosećaj da će biti takva?

"Ma vraga sam znala, da sam znala, bila bih gatara. Sve što mi se desilo ove godine me je iznenadilo."

Zračite zadovoljstvom, svima mamite osmjeh na lice?

"Super mi je kad mi kažu da izazivam osmjehe. Dok sam tu na "Narodnom radiju" čitala razna pisma ljudi, djece, žena koji su slali pisma jer su željeli da pjevam u njihovoj dnevnoj sobi. Puno njih mi je poslalo slike koje su napravljene prije deset, čak i petnaest godina. Onda sam shvatila da je zajednička tema svih tih pisama i mejlova - sreća. Svi pišu kako su bili srećni dok su bili na koncertu i kako su čuli tu i tu pjesmu, a ona ih podsjeća na srećan ili tužan događaj u životu. Kad pročitate toliku količinu sreće koju ste vi nekome dali, onda se to meni sve duplo vraća. Nema ništa ljepše na svijetu nego živjeti da biste usrećili druge."
Severina
Slika: Seve na koncertu "Tri dive u Lisinskom" 13.10.2011.

Jesu li vas razmazili u trudnoći?


"Jesu. Voljela bih da to potraje do kraja života."

Zvuči kao bajka…

"Nisu baš bajke nešto najbolje. Znaš kako u bajkama krene da se sretnu princ i princeza i kraj uvijek isti, da su živeli do kraja života, ali nigde ne piše kako su oni živjeli. Ustvari, lijepo je živjeti bajku."

Rekli ste da zbog blaženog stanja tačno znate što vam se jede u svakom trenutku?

"Mislila sam da su to samo priče, ali ima istine. U prva tri mjeseca sam znala tačno šta ću da jedem,a šta ne. Događaju se ti čudni porivi za nekom hranom. Otkrila sam da mi odgovara grašak. Čudno, sve ono što sam mrzila u detinjstvu, što nisam voljela, sad mi se jede."
Severina
Slika: Seve na promociji knjige 'Smrt Danila Kiša' Dimitrija Popovića, 12.10.2011.

Imate li sad možda malo više vremena za, na primer, gledanje sapunica?

"Moram reći da ne gledam uopšte televiziju. Uvek mi u kući svira muzika. Znam sve o sapunicama zbog moje mame koja mi to sve priča. Njeno prepričavanje nekad traje duže od same epizode sapunice. Izvjesna Lara joj se jako sviđa. Jako joj je lijepa. Preko mame sam upoznala sve sapunice. Sjećam se još da je mi je pričala i o prvoj meksičkoj, zvala se "Divlja ruža". Zbog nje mi je jedno pet-šest puta spustila slušalicu. Uvjek bi rekla: "Ne mogu sad da pričam, počela mi je "Ruža", i to je bilo to."

Narodni radio - Izabran domaćin Severininog koncerta u dnevnom boravku:
 
Balkanmedia - 15.10.2011.
Severina video izbor:
A komentar ?
Severina vremeplov(175)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Danas nema intervjua i snimanja! Samo nastavi Svejedno, na bluzici ili na guzici Takozvana