Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Severina

I mama i beba se osjećaju dobro!

Severina
Iza najpoznatije trudnice u regiji, prilično je turbulentana sedmica. Zbog blagih komplikacija prije nekoliko dana primljena je u splitsko porodilište, no s mamom i bebom sada je sve u redu.

"Severina je u odmakloj trudnoći zbog blažih komplikacija i zbog predostrožnosti zadržana u bolnici. Na ordiniranu terapiju njezine su tegobe prestale pa se s današnjim danom završilo s liječenjem no daljnji boravak je potreban isključivo zbog nadzora i preventivnih razloga kako se ne bi ponovno pojavile komplikacije", izjavio je dr.sc. Tomislav Strinić.

Seve sada već odbrojava dane kada će njen prvi sinčić doći na svijet, a majka Ana i njen zaručnik Milan Popović svakodnevno je posjećuju. Prije nego je završila u bolnici, vrijeme je provela u krugu obitelji i radila nešto što nikada nije prije.

"Prvi put Novu godinu dočekala sam uz televiziju. Smiješno je kako svake godine na Silvestrovo prvo kažu da su Australci već dočekali Novu godinu. Kao da će se ta činjenica ikada promijeniti. A u show programu gledala sam snimku same sebe otprije dvije godine, a najavljivali su odličan novogodišnji program", otkrila je u intervjuu za Ekran.
Severina
Što se tiče ljubavi, Severina vjeruje kako "ima muškaraca koji znaju trajati u dvoje".

"O tome svjedoče dugotrajne veze i brakovi. Ipak, naša ženska priroda toliko je različita od muške da je ponekad teško održati vezu. Predmet muško-ženski odnosi trebalo bi uvesti kao obvezni predmet u škole. Svima bi nam bilo lakše".

Izvor: Dnevnik.hr
Balkanmedia - 05.01.2012.
Severina video izbor:
A komentar ?
Severina vremeplov(175)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Prepravite psa u tepih! Dakle ... crvena u zelenu ... hmmm ... Pas! Moćno oružje! Bundeva zadivljena lubenicama!