Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Selo gori a baba se češlja

Na velikom platnu


Ovih dana, Radoš Bajić sa brojnom ekipom glumaca snima nastavak jedne od najgledanijih srpskih serija "Selo gori, a baba se češlja". Od petnaestak epizoda, izmontiran je film čija je svečana premijera zakazana za ponedeljak, 26. oktobar u beogradskom Sava centru.
"Svi glumci su presrećni zbog toga i jedva čekaju premijeru, posle napornog rada. A od svih sam verovatno najsrećnija ja, jer ću se prvi put pred publikom pokloniti kao glumica", kaže Suzana Mančić, koja u ovoj seriji igra Svetlanu.

Goca Tržan, koja ima ulogu Jorgovanke pojavljuje se i u filmu "Selo gori, a baba se češlja". U intervjuu za Press Goca poručuje da jedva čeka da vidi sebe na velikom platnu "Sava centra", i otkriva da će u novim epizodama svom TV ljubavniku sinu Draganu vratiti pare koje mu je ukrala.
"Da bih imala potpun doživljaj, film „Selo gori" ne želim da gledam pre premijere. Dopada mi se što film podržava akciju borbe protiv karcinoma. Osim u filmu, u ulozi Jorgovanke pojaviću se i u četvrtom TV serijalu", kaže Goca i dodaje: "Iznenada ću doći u Petlovac da bih sinu Draganu vratila pare koje sam mu ukrala! Ali, neće se sve na tome završiti. Jorgovanku očekuje i susret sa Draganovom devojkom Zoricom. Veoma sam srećna što je Radoš Bajić prepoznao moj glumački talenat. Baš uživam u radu sa ekipom serije".

Osim Suzane i Goce na velikom platnu ćemo gledati Ljiljanu Stjepanović, Nadu Blam,  Dragana Nikolića, Milorada Mandića Mandu i druge.

Izvor: Svet.rs

Pogledajte Gocu kao Jorgovaku:

Balkanmedia - 13.10.2009.
A komentar ?
Selo gori a baba se češlja Trackback(3)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Snippet 377 Snippet 378 Snippet 379 Kvariigro!