Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Sara Vučelić Soraja

Soraja do gole kože za "Playboy"!

Sara Vučelić Soraja
Sara Vučelić Soraja, djevojka koja je za prsa bila ispred svih učesnica poslednje sezone "Velikog brata", bacila je sa sebe sve krpice i gola se slikala za srbijansko izdanje "Playboya". "Slike odslikavaju moju snagu, moć, seksepilnost i mističnost", opisala je Soraja svoje golišave fotografije.

Kontroverzna studentkinja psihologije imala je ulogu seksi ratnice na fotografijama koje će sutra biti objavljene u čuvenom muškom magazinu.

"Nisam se nećkala kad su mi ponudili da se obnažim, jer mi se odmah dopala ideja. Mada, na samom snimanju nije mi bilo svejedno, stilistkinja se skinula da bi me opustila! Slike koje smo radili nisu vulgarne, već veoma maštovite i nisu klasične, već sam na neki način odslikala svoj karakter, snagu, moć, seksepilnost i mističnost", kaže Soraja, ne želeći da otkrije koliko novca je dobila od oovog časopisa.

Soraja priznaje da njen dečko nije bio oduševljen idejom da pokaže sve svoje atribute.

"Dečku nije svejedno što sam se skinula, ali mislim da će biti pozitivno iznenađen kad bude video fotke. Normalno je da postoji mala doza ljubomore, samo ne treba preterivati u tome. Bitno mi je da mi dečko veruje, drugi muškarci me ne zanimaju. Uostalom, sada očekujem manje udvarača, jer na fotografijama izgledam opasno!", mišljenja je seksi ratnica.

Ovim fotografijama "Playboy" je prikazao Soraju onakvu kavu smo vidjeli u 100 dana realitya, ratobornu, jaku, ponekad "prgavu" i spremnu za svađu. Da, očekivali smo ipak neku ženstveniju nježniju notu ove djevojke. Ali...možda neki drugi editorijal pokaže i tu Sarinu stranu ako je posjeduje.

Sara Vučelić Soraja
Sara Vučelić Soraja

Izvor: Press
Balkanmedia - 29.09.2011.
Sara Vučelić Soraja video izbor:
A komentar ?
Sara Vučelić Soraja vremeplov(40)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Mmmm, crvene volim najviše! Uf, problemi, problemi! Ma, omaklo joj se! Snippet 351