Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Sara Vučelić Soraja

Playboy zečice se potukle u borbi za titulu!

Sara Vučelić Soraja
Izbor za djevojku koja će poneti titulu "Plejboj devojka godine" počinje 26. novembra, a kroz šest polučasovnih epizoda kao i finalnoj emisiji na televiziji "Pink", gledaocima će se predstaviti atraktivne "zečice".

Najpoznatiji magazin za muškarce "Playboy", predstaviće osam ljepotica iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koje su se fotografisale za ovaj časopis.

Specijalni žiri, sastavljen od urednika međunarodnih izdanja odabrao je osam najljepših djevojaka, koje će ujedno biti i simbol osam godina postojanja ovog magazina u Srbiji.

U šest polusatnih epizoda i u specijalnoj finalnoj emisiji na televiziji "Pink", gledaocima će se na specifičan i veoma atraktivan način, predstaviti popularne "zečice".
Sara Vučelić Soraja
One će pričati o sebi, svojim navikama kroz različite situacije, uz priloge sa fotografisanja za katalog, intervjue sa prijateljicama i članovima porodica, navode organizatori izbora, kompanija "Attica Media" i televizija "Pink", te najavljuju pravi spektakl.

Najpopularnija zečica Soraja otkriva da su se djevojke već trećeg dana snimanja na Kopaoniku potukle!

"Devojke pucaju od zavisti! Svaka od nas smatra da će pobediti i nijedna ne želi da se preda bez borbe. Šteta što kamere nisu zabeležile proslavu mog rođendana na kom su se devojke potukle! Ja sam, kao slavljenica, ostala po strani", otkrila je Soraja.

Sara Vučelić Soraja
Sara Vučelić Soraja

Balkanmedia - 19.11.2011.
Sara Vučelić Soraja video izbor:
A komentar ?
Sara Vučelić Soraja vremeplov(40)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
A tek kad kupi iPhone! Zlato i blato Kupovina za vrijeme poplave Mmmm, crvene volim najviše!