Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Popularni filmovi

Kako naći i izgubiti dečka za 10 dana

Andie Anderson, radi u Composure Magazinu kao ženski savetodavac i pristaje da iz prve ruke da objašnjenje kojim se stvarima žene služe kako bi oterale muškarce od sebe. Ostaje je joj još samo da nađe muškarca koga bi naterala da se zaljubi u nju, a onda ga “bacila u đubre” – sve to za 10 dana. Ona se odmah baca na posao i pronalazi svog “pokusnog zamorčića” - atraktivnog Benjamina Barrya. Međutim, postoji jedna stvar koju ona ne zna, a to je da je Benjamin, mladić koga je odabrala da bude njena žrtva, upravo sklopio veoma visoku opkladu sa svojim šefom, po kojoj treba da natera bilo koju devojku da se zaljubi u njega. Isto kao i Andie i on ima rok od 10 dana! I tako, dok se ona trudi da ga najpre zavede, a onda što pre otkači, on sve radi ne bi li je naterao da se zaljubi u njega... Ukratko, to je siže nove romantične komedije “How to Lose a Guy in 10 Days”.

Nasledni šarm

Reditej ove pitke, romantične komedije je Donald Petrie JR, a glavne uloge tumače Kate Hudson (kao Andie Anderson) i Matthew McConaughey (kao Benjamin Barry). Kate Hudson je još jedno “holivudsko dete”. Naime njena majka je poznata glumica Goldie Hawn, a otac komičar i muzičar Bill Hudson, od kojih je Kate nasledila umetnički talenat. Osim toga ona je rasla i uz glumca Kurta Russela, drugog muža njene majke, dakle u glumačkom ambijentu holivudskih zvezda. Svi koji su je videli kažu da je nasledila šarm i iskričavost koju poseduje njena majka. Prvi put pojavila se na velikom ekranu pre tri godine u filmu “200 Cigarettes”. Zatim je usledila uloga u filmu “Desert Blue”, pa u psihološkom trileru “Gossip”, onda u filmovim “Ricochet River”, “Almost Famous”, “Dr T. and The Women”, “The Four Fathers”. Njen poslednji film je “How to Lose a Guy in 10 Days”.

Novi Pol Newman

Zbog njegovog ljubaznog i dobrodušnog ponašanja, ali i zbog lepog izgleda mladog glumca Matthew McConaugheya već odavno porede sa filmskom legendom Paul Newmanom. Osim toga i veliki talenat koji Matthew poseduje dodatni je razlog što u njemu mnogi vide Newmanovog naslednika. Matthew je snimio daleko više filmova nego njegova partnerka Kate Hudson, a njegovo prvo ostvarenje bio je film “Dazed and Confused iz 1993. godine. Reditelji i producenti su ga odmah zapazili, pa je počeo da snima sve više i više filmova - “My Boyfriend's Back” (1993), “Angels in the Outfield” (1994), “Return of the Texas Chainsaw Massacre” (1995), “Lone Star” (1996)... Film “A Time to Kill” (1996) svrstao ga je među traženije američke glumce, a njegovo mesto bilo je negde između Brad Pitta, Woody Harrelsona i Val Kilmera. Posle ovog snimio je još 10-ak filmova, a prošle godine igrao je sa Jennifer Lopez u filmu “The Wedding Planner”. Iste godine dobio je velike pohvale za film “Reign of Fire”, dok je ovu godinu počeo kao “žrtva” Kate Hudson u filmu “How to Lose a Guy in 10 Days”.

J.D. - 24.11.2007.
A komentar ?
Popularni filmovi vremeplov(153)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Snippet 172 Snippet 173 Kad se osuši Pakao