Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Nina Seničar

Diplomski na temu „Paris Hilton“

Šarmantna Novosađanka Nina Seničar je 2001. godine osvojila titulu mis Jugoslavije i od tada kreće njena manekenska karijera. U Italiji radi kao uspješan model, a osim što se slikala za naslovnu stranu magazina „For men“, Nina je nedavno dala i veliki intervju poznatom nedeljniku „Ki“ u kojem je govorila o svojoj vezi sa Ramacotijem. Inače, Nina i studira - uskoro treba da diplomira ekonomiju, i to na temu o kontroverznoj Paris Hilton (!?). Po italijanskim medijima šuška se da će upravo ova srpska ljepotica biti jedna od učesnica novog serijala rialiti šoua „Ostrvo slavnih“, ali i da je očekuju neke televizijske ponude.


Osim poslovnih uspeha, Nina ređa i ljubavne pa se tako pored nje prje dvije godine skrasio italijanski švaler, seksepilni pjevač Eros Ramacoti. On ističe da je opčinjen njenom ljepotom, pameću i šarmom, dok je u jednom intervjuu Nina priznala koji dio svog tijela ona smatra najseksepilnijim.

- Šta mi se najviše dopada kod mene? Pa, zadnjica, naravno!
I dok će u njenim slikama uživati mnogi Italijani, njeno srce pripada samo Erosu koji je pre dvije godine uz mnogo muka zaveo fatalnu Novosađanku.
Nina i Eros su se upoznali u Milanu na jednoj žurki i on se na prvi pogled zaljubio u prelijepu manekenku. Iako je pokušao da joj uzme broj telefona, mlada manekenka za to nije željela ni da čuje. Iznenađen što ga je neka djevojka odbila, Eros se pomučio i preko prijatelja nabavio njen broj. Poslije dva mjeseca, stotinak SMS-ova i brojnih buketa ruža, Nina je najzad pristala da je Ramacoti izvede na večeru.

 Tada je i počela njihova veza, a Erosovi prijatelji priznali su da je Nina vratila osmijeh Erosu, koji je jedva prežalio razvod od švajcarske manekenke Mišel Hunciker, sa kojom ima ćerkicu Auroru Sofi. Priča se i da je Eros prije godinu dana napravio koncert u Novom Sadu, a ne u Beogradu, na Ninino insistiranje, naravno.


Balkanmedia - 06.09.2007.
A komentar ?
Nina Seničar Trackback(13)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Nikad ne gutaj žvaku! Šta gledaš, majmune? Čovjek! Prepravite psa u tepih!