Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Miss & Models

Izabran najljepši dekolte Srbije!

Alo! dekolte
U klubu "Time Out" na Adi u petak uveče Hristina Jančetović izabrana je za djevojku sa najljepšim poprsjem u Srbiji, a kao nagradu dobiće naslovnu stranu, kompletnu medijsku kampanju i putovanje u Rim za dvije osobe.

Stručni žiri koji su činili glumica Lidija Vukićević, pjevačice Vanesa Šokčić i Zorana Pavić, voditelji Ognjen Amidžić, Dragana Katić i Miloš Urošević, pobjednica prve sezone takmičenja Monika Kiš, manekenka Manel Jelić, plastični hirurg Siniša Kojić, glavni i odgovorni urednik lista "Alo!" Dejan Vukelić i Danilo Dragumilo, menadžer kluba "Time Out" imali su jako težak zadatak pred sobom - da izaberu djevojku sa najljepšim dekolteom, a konkurencija je bila veoma jaka.
Monika Kiš
              
"Ovde čovek ne zna gde pre da pogleda - našalio se sa prisutnima voditelj programa i lice televizije "Pink" Vladimir Stanojević, dok su se u prvim redovima našle i javne ličnosti, koje su četvrtu sezonu "Alo! dekoltea" okarakterisale kao najbolju do sada.
Alo! dekolte
Nakon dugog glasanja i teškog zadatka koji je bio pred žirijem, Hristina Jančetović ponijela je lentu za najljepše poprsje, a osim naslovne strane uživaće i u putovanju u Rim, gdje će moći da povede još jednu sebi dragu osobu.
                                           
Osim toga, list "Alo!" će joj dodeliti i skuter, zbog kojeg se posebno obradovala.

"Ja sam bila šokirana. Nisam bila svesna šta mi se desilo i priznajem da sam presrećna zbog svega", izjavila je pobjednica koja se bavi manekenstvom i koja nije želela da otkrije da li su njene grudi prirodne ili silikonske.

"Ostaviću ljudima da razmišljaju i sami procene. Ja svakako nisam protivnik estetskih zahvata jer svaka devojka koja nije zadovoljna nekim delom svog tela, na primer svojim grudima, treba da stavi silikone. Poenta je samo da bude umereno, a ne neukusno", poručuje "Alo!" pobednica.
Alo! dekolte

Prva i druga pratilja, Beograđanka Tatjana Dobrić-Dautović koja je i prošle godine osvojila istu titulu, i Vesna Gligorić iz Majura kod Šapca dobile su putovanja u Grčku za dvije osobe.

Alo! dekolte
Prva pratilja, seksi mama!

Prva pratilja na ovogodišnjem izboru za mis dekolte je Tatjana Dobrić-Dautović (22), majka dvogodišnje devojčice.

"Veoma sam zadovoljna što sam prva pratilja, kao i moj suprug, koji me je prijavio i koji me podržava. Bilo je mnogo lepih devojaka i sve su fine. Dobro sam se zabavila! Ne isključujem mogućnost da se i sledeće godine prijavim."

Alo! dekolte
Druga pratilja, prijavio je brat!

Za drugu pratilju na izboru za mis dekolte ove godine je izabrana Vesna Gligorić (24), koju je za takmičenje prijavio brat. Vesna za "Alo!" kaže da je iznenađena plasmanom.
"Presrećna sam što sam druga pratilja jer nikako nisam očekivala ovakav plasman, budući da je konkurencija bila jaka, a sve devojke lepe. Za takmičenje me je prijavio brat i veoma sam ponosna na uspeh koji sam postigla", iskrena je djevojka iz Majura kod Šapca.

Izvor: Blic, Alo!
Balkanmedia - 29.08.2011.
A komentar ?
Miss & Models vremeplov(185)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Snippet 414 Resident Evil Ubjedljiva ponuda! Kiss, kiss, kiss