Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Marijana Čvrljak

Nemeš i Marijana staju na ludi kamen!

Marijana Čvrljak
Ljubav koja je planula u VB-u između Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića uskoro će se, navodno, krunisati brakom, piše današnji "Alo!".

Naime, nakon što su boravili u Pragu, gdje su svi učesnici bili na zajedničkoj ekskurziji, Marijana i Nikola su došli na ideju da svoju romansu krunišu brakom.

"Marijana i Nemeš su na ideju da ozvaniče svoju vezu došli prilikom boravka u prestonici Češke. Tada su prvi put ozbiljno razgovarali o tome da odrede datum i složili su se da to bude negde na proleće. Inače, njihova veza je prošla sve probe, pregrmeli su sve osude, a već dugo žive zajedno, tako da su i to probali i videli da im je lepo. Oni se čak ni na odmoru, kada su imali toliko prilika da svako za sebe nešto radi, nisu ni za trenutak razdvajali jedno od drugog", izjavio je izvor blizak paru.
Marijana Čvrljak
Marijana i Nemeš nisu javno potvrdili niti demantovali ovu vijest, međutim, da između njih stvari postaju ozbiljne, potvrda je došla od njihove bivše cimerke Tamare Đorđević.

"Sigurna sam da će uskoro reći sudbonosno "da", a Ema želi da im bude deveruša. Imaće skromno venčanje, neće oko toga praviti pompu, a na slavlje će pozvati sve bivše ukućane", rekla je Tamara za medije.

Inače, tokom boravka u Pragu, Nemeš je u stlu pravog džentlmena Marijanu svakodnevno obasipao ružama. Kako je znao da njegova draga obožava dobru hranu, Nemešević se raspitao, pa je Marijanu odveo na najbolje češke kobasice. Ipak, ako se sve bude odvijalo po planu, buduća gospođa Nemešević će se i sama uskoro oprobati u ulozi kuvarice i domaćice.

Marijana Čvrljak
Marijana pokušala da ukrade sliku iz hotela!

Marijana Čvrljak je pokušala iz hotelske sobe u Pragu da "prisvoji" umetničku sliku. Naime, ona je skinula sliku sa zida i stavila je u svoj kofer u namjeri da je ponese kući. Međutim, plavušica je u vrlo kratkom roku bila raskrinkana, pa je slika vraćena ponovo tamo gdje i pripada, piše nedeljnik Puls.

Izvor: Alo!
Balkanmedia - 25.11.2011.
Marijana Čvrljak video izbor:
A komentar ?
Marijana Čvrljak vremeplov(21)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Bole, daj poguraj malo! Twiteraši! Mljac! Kako je lijepa ova plaža!