Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Ljubinka Buba Dobrosavljev

"Dečko mi je ubio bebu"

Ljubinka Buba Dobrosavljev
Bivša voditeljka "Zvezda Granda" Ljubinka Buba Dobrosavljev žrtva je javnosti nepoznatog Beograđanina Nebojše, koji je, kako ona tvrdi, pokušao da je ubije! Buba je otkrila kako se njena ljubav sa dečkom, koja je za šest mjeseci trebalo da bude krunisana rođenjem bebe, završila tragedijom. Nebojša je gurnuo trudnu voditeljku, ona pala na stomak i doživjela spontani pobačaj!

Ljubinka Buba Dobrosavljev otkrila je kako je Nebojša, čije prezime čuva od javnosti, ubio njihovu nerođenu bebu! Kad je voditeljka u oktobru bila u četvrtom mesecu trudnoće, nakon žestoke svađe dečko ju je gurnuo tako da je pala na stomak, što je izazvalo spontani pobačaj! Komšije su ispričale da je nakon toga počeo da davi Bubu sve dok joj ruke nisu klonule, piše magazin Puls!

"Bila je to jedna potpuno normalna trudnoća. Uradila sam sve što je trebalo, ali me je gurnuo tako da sam pala na stomak, a onda je usledilo nešto još mnogo gore. Ja sam preživela, beba nije", ispričala je voditeljka za pomenuti nedeljnik i dodala:

"Tog čoveka ne želim da vidim više nikad u životu! Na letovanju na kojem smo bili naslućivala sam da nećemo moći zajedno. Pokušala sam da pobegnem od njega. Tad smo znali da sam u drugom stanju. Trideset tri godine želela sam to dete. Otišla sam kod majke da razmislim. Plašim se za mamu jer je on nju smatrao glavnim krivcem, a ona nije ništa kriva. To nije naivno, ne znam šta sve može da uradi do kraja i ko će nastradati, a neko sigurno hoće!"
Ljubinka Buba Dobrosavljev

Porodica u strahu

Buba kaže da je trenutno u izolaciji i da je srećna što je izvukla živu glavu. Novinari Kurira su pokušali da se čuju s njom, ali su došli samo do njene majke.

"Buba me zamolila da vam u njeno ime kažem da ona nije u stanju da razgovara o tome", kazala je mama, a kad smo zatražili broj voditeljkinog dečka, uplašeno je rekla:

"Dušo draga, ova priča je za sud. Mislim da je to veoma opasno, jer ko će nas, pogotovo nju, da zaštiti?!"

Izvor: Kurir
Balkanmedia - 11.11.2011.
A komentar ?
Ljubinka Buba Dobrosavljev Trackback(3)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Komšija, ako može ... Nije lako sa samo dvije ruke Gazda, ti se baš ludo zabavljaš! Polarni konj i polarna mačka