Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Ljubav, navika, panika

Nastavak životnih zgoda i nezgoda

Sa prvim septembarskim danima počelo je snimanje drugog ciklusa televizijske serije “Ljubav, navika, panika”, koja se sa velikim uspehom prikazivala prošle sezone na televiziji Pink. Reditelj serije je Slobodan Šuljagić, a za zaplete u scenariju zadužen je Nebojša Romčević.

Planira se snimanje novih 20 epizoda, a u glavnim ulogama gledaoci će i daje moći da vide: Jelisavetu Seku Sablić, Nikolu Simića, Mariju Karan, Mirku Vasiljević, Zijaha Sokolovića, Nadu Macanković, dok će se specijalni gosti smenjivati. Jedan od njih je i Marko Nikolić. Autorska ekipa je manje - više ostala u istom sastavu. Jedino je promenjen scenograf – sada je to Aleksandar Veljanović.

Serijal je počeo sa snimanjem pre godinu dana i mora se priznati da se tada krenulo sa malim ambicijama. Svima su nam vremenom apetiti porasli, i sada se nalazimo na dobrom putu da pronađemo formulu za pravi srpski sitkom. Tako smo uspeli da načinimo seriju koja mnogo ne košta, ali koja je bazirana na dobroj organizaciji i proverenom glumačkom talentu. Nadamo se da će “Ljubav, navika, panika” ostati kao kamen međaš u ideji televizijske produkcije. I sami glumci su ovom serijom stekli veliko iskustvo, jer je rađeno nešto što nije po standardima tradicionalnog televizijskog programa – priča scenarista Romčević.

Psiholog u seriji, glumica Jelisaveta Seka Sablić, smatra da je tekst našao pravi put do samih aktera, što su gledaoci već imali priliku da vide. Ističe da joj je drago što su seriju posebno prihvatili tinejdžeri.

Glava porodice, koga tumači Nikola Simić, tvrdi da ga je seriji privukao ne samo tekst, već i posebno prijatna atmosfera, koja vlada tokom snimanja.

Nikola Simić: To je veoma važno za ekipu. Samo iz pozitivne atmosfere, može nešto lepo da ispadne. Tačnije, kao i u braku, ukoliko postoje svađe ništa ne funkcioniše kako treba.

Marija Karan, koja u seriji igra stariju kćerku Maju, dodaje da ju je od samog početka rada na projektu privuklo mnogo sličnosti sa omiljenom porodičnom serijom “Pozorište u kući”. Naravno sve ovo je prilagođeno savremenom životu i brzom stilu u kome svi živimo.

Tekst i foto: Dijana Maksimović
A komentar ?
Ljubav, navika, panika Trackback(2)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
oČajna domaćica! Kad želite smršati Samo za strpljive! Ah, ti vicevi o Muji i Fati!