Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Lepa Brena

Viktor: "Mama, super ti je frizura, kao da je pravio Nikola Tesla"

Lepa Brena
Dva dana pred koncert, Brena priča o koncertu, Bobi, kolegama... S novom frizurom i bez treme nadgleda radove u "Areni" koja se sprema za njen veliki koncert...a prošetala je i "koncertnu" frizuru, koju je njen sin Viktor najbolje opisao!

"Plašim se tih eksperimenata na glavi, još kad sam bila provincijalka iz Brčkog. Kad sam došla od frizera Viktor mi je rekao: 'Mama, super ti je frizura, kao da je pravio Nikola Tesla.' Malo mi je bila čudna, ali vidim da se svima dopada."
Lepa Brena
Iako ne ostavlja utisak da će za tri dana u ovom prostoru desiti veliki spektakl, Brena tvrdi da pripreme teku kako treba, a da oni intenzivno probaju:

"Za Beograd će to biti prvi, a za nas 31. put kako održavamo koncert. Nadam se da se neću rasplakati, nije predviđeno scenariom", nasmijala se Brena i nadovezala:

"Uvek se setim one Kristal Karington iz 'Dinastije' koja je večito plakala, i one Aleksis veštice. Tako i ja sada kada me savladaju emocije dozvolim sebi da pustim koju suzu. 'Blejk Boba Karington' me onda zagrli i kaže: 'Kupiću ti jednu vilu, odvešću te privatnim avionom' i tako rešimo problem."Na pitanje gdje su njene Aleksis, Brena je rekla:

"Ne znam gde su, mislim da su ostarile. To su uvek mediji plasirali, tako je postojala priča između mene i Vesne Zmijanac. Ako mene pitate ja nju volim i draga mi je. Volim je i kada džangriza i priča svašta sa strane, to mi je simpatično kao moja deca u pubertetu koja čačkaju mečku, a znaš da to nije zlobno. A kad se sretnemo mi i dalje pijemo rakijicu."

Uz Brenu je na probi bio mlađi sin Viktor, Stefan se kasnije pridružio, a Boba?

"Boban je u organizaciji i ako je jeo nešto poslednjih 20 dana sve je bilo uz put. Rekao mi je: "Beki, samo da se završi ovaj koncert i idem negde na odmor." "A ja - pitala sam ga?", "Pa dobro, možeš i ti sa mnom."

A pjesma kojom bi poslije 30 godina rada iznjela svoj stav o svemu, bila bi njena dobro poznata "Ma boli me uvo za sve".

"Znate, kad dođete iz Brčkog pa odjednom čujete organik hrana, pa hrana po krvnim grupama, feng šui, modni kriterijumi i zahtevi da večito budete mladi, pa antistres kreme, anticelulit kreme... To je atak na zdrav mozak i ako čovek nije svoj može da pukne. Svake godine i ja tražim sebe u nečem novom, ispunjena sam kao žena, majka, umetnica, ali ne mogu da budem fascinirana ni sa čim. Pesmom 'Boli me uvo za sve' izrazila bih svoja osećanja, ali se plašim da je previše tinejdžerska."

Lepa Brena - gost Jutarnjeg programa na Pink televiziji:Izvor & Foto: Blic Puls
Balkanmedia - 18.10.2011.
Lepa Brena video izbor:
A komentar ?
Lepa Brena vremeplov(140)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Svako svoje papuče, molim! Snippet 163 Čemu ova krivina? Koju zdjelu želiš?