Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Lepa Brena

Uz beogradski koncert i novi album


Novi album Lepe Brene je u pripremi. Muziku radi Aleksandar Milić Mili, a tekstove Marina Tucaković. Publika će nove pjesme premijerno čuti na koncertu u Beogradu u junu, a na dan Breninog velikog nastupa CD će se pojaviti u prodaji. Mili, koji će biti i producent tog velikog koncerta, kaže da mesto održavanja još nisu izabrali. Ono što se zna jeste da će biti na otvorenom. Budući da Brena nije imala koncert u Beogradu punih 16 godina, očekuje se ogroman broj njenih fanova, pa će nastup najverovatnije biti na "Marakani", Ušću ili Hipodromu.

Poslednji koncert u Beogradu Brena je imala 1994. godine na stadionu "Tašmajdan” i tada je napravila spektakl spustivši se kranom na binu prepunog "Taša”. Iako je tokom koncerta kiša lila, publika je ostala i horski pjevala od prve do poslednje pjesme sa Brenom koja je bila potpuno mokra.
Na aktuelnoj turneji "Uđi slobodno” kojom promoviše istoimeni povratnički album, popularn Brena nastupila je na šest stadiona i u jednoj areni širom bivše države.
"Obišli smo ceo zapadni Balkan, a sledeće godine su u planu koncerti po istočnom Balkanu: Skoplje, Sofija, Tirana… Nastup u Beogradu biće spektakularan i on bi trebalo da predstavlja presek cele njene karijere. Prearanžirao sam Brenine stare pesme, tako da ljudi neće moći da prepoznaju u kom periodu je koja nastala", priča Mili.
"Beograd sam na turneji "Uđi slobodno", preskočila jer se za tako veliki i važan koncert uslovi još nisu stvorili. Želim da svojoj publici priredim veče koje će dugo pamtiti",  rekla je Brena.

Izvor: Blic

Lepa Brena - Duge noge, Sarajevo, Zetra, 2009:

Balkanmedia - 24.11.2009.
Lepa Brena video izbor:
A komentar ?
Lepa Brena vremeplov(140)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Snippet 288 Facebook škorpija! A obećao mi je iPad! Ma nedam da vas biju!