Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Lepa Brena

"Ljubav tvoja zrno bibera, vrednija mi i od bisera..."

Lepa Brena
Nakon ispaljenog metka sa porukom "Kad volim - volim, kad ginem - ginem", Lepa Brena riješila da "nežno" začini sa malim zrnom bibera. "Ljubav tvoja, zrno bibera, vrednija mi i od bisera…" stihovi su nove pjesme "Zrno bibera". Iako duboko emotivni stihovi novih pjesama, Brena naglašava da nema "seče vena"..."Lepa Brena treba da širi pozitivnu energiju, a ne da rastužuje ljude na nastupima!" Poslušajte dio pjesme "Zrno bibera"!

Muzički aranžman je uradio Željko Joksimović, a za tekst se pobrinula Marina Tucaković. Brena je već stigla da snimi i spot, čija će premijera biti naravno u nekoj od "Grandovih" emisija. "Brena je krenula ofanzivno! Njena je zamisao da apsolutno osvoji tržište i pokori konkurenciju. Ništa ne prepušta slučaju. Snimila je dva spota, a sada je na redu i izlazak kompletnog albuma".

Lepa Brena - Zrno bibera (dio pjesme):Ljubav tvoja, zrno bibera,
vrednija mi i od bisera…
Neka, neka, neću drugu ja, takva mi je dovoljna…
Ljubav tvoja, kap sa izvora…

Refren:

Zašto te volim toliko,
kad ima samo što ti dam,
znam ne razume to niko,
ko nije ostao sam
na neke stvari te prosto i ovaj život natera
pa zato kao biser čuvam
to malo zrno bibera.

Lepa Brena
Brena je u mnogobrojnim intervjuima povodom izlaska albuma otkrila kakve nas pjesme očekuju na albumu "Začarani krug". Osim saradnje sa Grašom u pjesmi "Metak sa posvetom" i Joksimovića koji je komponovao "Zrno bibera" očekuje se sa nestrpljenjem duet sa Hari Mata Harijem, kao i pjesma koju je radio pjevač Pilota Kiki Lesendrić.

Nove pjesme su duboko emotivne, ali nema "seče vene"

"...za 30 godina karijere otpevala sam sve što se moglo otpevati i sa svakim albumom težila da prevaziđem sebe i da publici ponudim nešto novo i drugačije. Moje pesme su i dalje duboko emotivne, ali nema "seče vena", jer ne mora ljubav da boli na taj način."

Lepa Brena

Gubitak oca još uvijek boli. Nedostaje mi i ne gušim suze kad mislim na njega

"Gubitak najbližih u mojim godinama je sasvim prirodna stvar, i svako se sa tim nosi na način za koji misli da je najbolji. Još mi je veoma teško kada pomislim na to, a svaki put kada pričam o tati, zaplačem. I ne gušim suze. Ne želim. Nedostaje mi, ali sam svesna da je to život. Moj otac je bio čovek blage naravi, živeo je tiho i tako je i otišao. Pamtim mnoge lepe trenutke, zajednička putovanja na koja su sa mnom išli majka i on, kao i proslavu Stefanovog punoletstva, na kojoj je takođe bio sa nama.

Pjesma posvećena ocu nije se našla na novom albumu...

"Ne želim teške emocije u pesmama, jer sam sigurna da bih svaki put, kada je pevam, zaplakala. Na koncertima sa publikom delim različite emocije. I pevamo i plačemo zajedno, ali mislim da Lepa Brena treba da širi optimizam i pozitivnu energiju, a ne da rastužuje ljude na nastupima."

Lepa Brena - Najava albuma "Začarani krug":

Balkanmedia - 07.06.2011.
Lepa Brena video izbor:
A komentar ?
Lepa Brena vremeplov(140)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Snippet 44 Da! I ja slinim! Priroda! Skači! Jump! Hop!