Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Kim Kardashian

Glamurozno vjenčanje Kim Kardashian!

Kim Kardashian
Kraljica reality showa, starleta Kim Kardashian juče je uplovila u bračnu luku s košarkašem Krisom Humphiresom.

Na raskošnoj svadbi pojavilo se oko petsto gostiju. Par se vjenčao kasno popodne u vili kraj Los Angelesa, a na listi gostiju našli su se Ryan Seacrest, Lindsay Lohan, Eva Longoria, sestre Williams, Avril Lavigne i Demi Lovato.

"Voljela bih da je moj otac danas ovdje. Tata, nedostaješ mi i volim te"

Do oltara ju je dopratio očuh Bruce Jenner. Kume lijepe starlete bile su Khloe i Kourtney, njene dvije sestre, a djeveruše su bile mlađe Kylie i Kendall te Krisova sestra Kaela. Sve su nosile haljine inspirisane onom Pippe Middleton. Mladoženja je bio poprilično nervozan, barem je tako prišapnuo kumovima Lamaru Odomu i Robu Kardashianu. Na vjenčanju se Kim prisjetila i preminulog oca, poznatog odvjetnika Roberta Kardashiana. "Voljela bi da je moj otac danas ovdje i da me može dopratiti do oltara. Znam da je ipak na neki način ovdje, osjećam njegovu prisutnost. Tata, volim te i nedostaješ mi".

Dvije haljine Vere Wang, četiri para Louboutianovih štikli

Na svojoj web stranici starleta je napisala kako ne može vjerovati da je došao i taj veliki dan. "Ne mogu vjerovati da je konačno to to. Hvala svima koji su omogućili da se dogodi ovaj dan! Značite mi sve na svijetu, hvala vam svima na ljubavi i podršci. Volim vas!", poručila je raznježena Kim svojim obožavateljima. Nosila je vjenčanicu Vere Wang, a za slavlje poslije svadbe obukla je haljinu iste kreatorke. Priča se kako je sama vjenčanica bila dosta tradicionalna, no haljina je kasnije više odgovarala seksi stilu lijepe Kim. Pripremljena su bila i četiri para štikli Christiana Louboutiana, a gosti su mogli uživati u raskošnoj torti iz najbolje kalifornijske slastičarne.

Sve zvanice su na zahtjev mladenke došle u crno-bijeloj kombinaciji. S Ekskluzivne fotografije s vjenčanja otkupio je magazin People za nevjerovatnih 1,5 miliona dolara. Kompletnu ceremoniju vjenčanja snimale su kamere televizije "E!", a ovaj spektakl biće prikazan, na pomenutoj televiziji" u oktobru u dva dijela.Kim Kardashian
Kim Kardashian
Balkanmedia - 21.08.2011.
A komentar ?
Kim Kardashian vremeplov(33)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Kratka kao februar! Zavidnice! Da, lonac je doista fotošopiran! Hellllou! Imaš karijes na dvojci!