Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Indira Radić

'Svoju privatnost ne nudim na tacni!'

Za Indiru Radić je protekla godina bila izuzetno uspešna. Uz pomoć svog maštovitog i kreativnog kompozitora i menadžera Raleta, Indira je stigla na sam estradni vrh. Njene pesme su tokom cele godine bile na vrhovima top-lista, održala je na desetine koncerata, što u zemlji, što u Evropi... Novogodišnje praznike Indira je provela neradno, u krugu porodice. Već treću godinu, ova pevačica sebi dozvoljava luksuz da najunosniju tezgu u godini – preskoči.

Indira Radić: To je dan kada želim da budem sa mojim sinom, sa porodicom. Pošto radim tokom cele godine, želim da bar jedan dan za mene bude poseban. Novu godine sam dočekala u svom domu uz najmilije, uz tradicionalno punu trpezu, okićenu jelku, prskalice i vatromet. Bilo mi je fantastično!

Čula sam da ste tražili basnoslovnu sumu za nastup u novogodišnjoj noći, a da toliki honorar niko nije mogao da vam da!

Indira Radić: Tačno! Mnogo mi znači ta noć sa porodicom. Nema cenu! Znači, ako je nekom izuzetno mnogo stalo da mu te noći pevam, mora i mnogo da plati, da bi moj izostanak iz porodičnog kruga imao žestoko opravdanje!

Šta ste poželeli u ponoć?

Indira Radić: Dobro zdravlje i mnogo sreće i ljubavi svima na svetu! Puno lepote, pozitivnih emocija, sređene međuljudske odnose... Ono što želim sebi i najbližima, želim svima!

A kada se radi o vašoj karijeri?

Indira Radić: Želela bih da ostanem ovde gde jesam, na pozicijama za koje sam se godinama, mukotrpno, strpljivo, vredno i pošteno borila. Ako ima dalje, želim da idem dalje. Kako sam radila do sada, tako ću i ubuduće.

Čujem da će se za Božić pojaviti vaš kalendar?

Indira Radić: Želela sam da sa nečim lepim zaokružim prethodnu godinu i album koji je bio izuzetno uspešan. Uz kalendar, biće tu moj mega poster, moj CD, tekstovi mojih pesama...

Kakvi su vaši planovi za ovu godinu?

Indira Radić: U januaru ću odraditi nekoliko zakazanih gostovanja u Makedoniji, Holandiji, Nemačkoj... Februar sam rezervisala za odmor, pravi zimski. Sa mojim sinom ću otići na zimovanje, na

Kopaonik, ili možda Alpe. Uživaću sa sinom u sankanju, pošto ozbiljnije zimske sportove ne upražnjavam. Kada sam bila mala, pala sam na skijama i od tada na skije ne stajem. U martu ću ući u studio i početi snimanje pesama za novi album. Ako sve bude kako treba, u aprilu bi trebalo da odem u Australiju, gde je predviđeno da se radi miksovanje. U maju, krećem ponovo u veliku akciju, sa novim albumom....

Na šta trošite najviše novca?

Indira Radić: Kao i svi ljudi, na uobičajene, neophodne strvari. Mnogo trošim na scensku garderobu. Scenske stvari su skupe. Privatno, oblačim se ležerno, nonšalantno i najlepše mi je u farmerkama i patikama. Ali, scena zahteva nešto drugo i publika očekuje nešto drugo.

Jeste li zadovoljni svojim izgledom?

Indira Radić: Jesam. Spoljašnji izgled je ogledalo naše unutrašnjosti, našeg raspoloženja. Kada je žena nervozna, depresivna, nezadovoljna iznutra, ne može biti zadovoljna ni svojom spoljašnjošću. Lepota prosto izvire iz nas. I nema tog estetskog hirurga na svetu koji ženi može usaditi lepotu ako je ona nezadovoljna iznutra. Ja sam zadovoljna i srećna žena, sredila sam svoj život onako kako mi odgovara i to se na meni vidi.

Da li ste zaboravili da dajete injekcije?

Indira Radić: Ja sam zdravstveni radnik, ko zna koliko sam puta dala nekome injekciju. To je nešto što se ne zaboravlja. Prošle godine je moja mama imala probleme sa kičmom. Da ne bi izlazila napolje, i da ne bismo malterirali neku medicinsku sestru da dolazi, injekcije sam joj davala ja.

Zašto krijete svoj privatni život?

Indira Radić: Ne krijem ga, ali neću nikome svoju privatnost da nudim na tacni. Moj privatni život i moj dom su moje svetinje. Ne dozvoljavam nikome da zaviruje u moj život, jer ni ja nikada nisam zavirivala u tuđe živote. Mora da postoji granica. Hoću da moje dete odrasta normalno, da ima normalno detinjstvo i da ne bude opterećeno mojom profesijom. Da puštam ljude da moj dom stavljaju pod lupu, to ne bi bilo moguće...

Vesna Tasić
Indira Radić video izbor:
A komentar ?
Indira Radić vremeplov(58)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Panika! Gospodarica prstenova Slovenija. Srednji vijek Fotoaparat