Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Indira Radić

Indirin menadžer štitio novinare!

Koncert u Zagrebu bio je završnica i kruna balkanske turneje Indire Radić. U malu salu zagrebačkog Doma sportova došlo je oko dve i po hiljade ljudi da vidi i čuje svoju ljubimicu. Kada je zapevala prvu pesmu, “Moj živote, da l' si živ”, publika je skočila na noge i zapevala sa njom. Od početka do kraja, pubika je sa Indirom pevala njene najveće hitove. U sjajnoj atmosferi, bez ijednog incidenta, sve je proteklo kako se samo poželeti može. Koncert su snimale ekipe iz svih zagrebačkih televizijskih stanica, a bilo je tu i mnogo novinara.

Indira Radić: Bio je to klasičan koncert, bez ikakvih spektakularnih efekata koji odvlače pažnju. Znači, gola muzika, bez zamazivanja. Išli smo isključivo na pesme i namerno smo eliminisali sve sporedne efekte!

Koncert u Zagrebu je inače bio zakazan tri nedelje ranije i njime je trebalo da Indira započne turneju. Međutim, zbog papine smtri je otkazan, odnosno pomeren. Indira i njena ekipa su održali konferenciju za štampu na kojoj su sve objasnili...

Jedini incident koji se desio na Indirinoj turneji, bio je u Skoplju. Naime, obezbeđenje nije dozvoljavalo novinarima i foto-reporterima da pevačici na bini priđu bliže od desetak metara. Pokušavajući da se približi pevačici, jedan skopski novinar se sapleo i slučajno zakačio momka iz obezbeđenja koji je na to žestoko reagovao. Dalje sukobe je sprečio Goran Ratković Rale, Indirin menadžer koji je pritrčao i zaštitio novinare, rekavši da će pevačica prekinuti koncert ako iko bude dirao predstavnike sedme sile.

Kada se sve sabere i oduzme, posle svega, pevačica je izuzetno zadovoljna. Održala je 12 koncerata i pevala pred nekoliko desetina hiljada ljudi. U Bugarskoj je proglašena za najpopularniju balkansku pevačicu. U Makedoniji je punila sportske hale koje nisu mogli da napune ni zabavnjaci. U Hrvatskoj su je nazvali folk kraljicom...

Vesna Tasić - 29.07.2010.
Indira Radić video izbor:
A komentar ?
Indira Radić vremeplov(58)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Ostavila sam ti sir Evo, još samo 2-3 crtice! Kod njih autobusi nisu prašnjavi! Snippet 235