Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Gordana Božinovska Goca

Bez zavirivanja u krevet

Sa folk pevačicom Gocom Božinovskom sreli smo se na dan kada je napunila 38 godina. Iako joj je bio rođendan, nije bila praznično raspoložena. Na njenom licu su se smenjivali radost i tuga. Bila je srećna što su joj deca dobro, što joj posao sjajno ide, što je voljena i tražena, a setna jer kraj sebe nema čoveka na koga bi se oslonila, na čijem bi ramenu plakala kad joj se plače. Tog jutra, prvo je pozvala svoju staru, bolesnu majku i zahvalila joj što ju je rodila. A onda se telefon usijao od silnih poziva, čestitki, lepih želja. Zapljuštali su i pokloni – korpa sa sto jednom crvenom ružom od dragog obožavaoca, hleb i slanina od deke koji je došao iz Subotice da vidi svoju omiljenu pevačicu koja mu ulepšava život...

Gordana Božinovska – Goca: Svi pokloni su mi dragi, a najdraže mi je ono što sam dobila od moje dece. Jelena mi je poklonila parfem i mleko za telo, Zorana sjaj za usne, a Mirko upaljač u obliku mikrofona. A ja sam sebi poklonila – album sa novim pesmama! Brena mi reče pre neki dan: "Bravo, Goco, imaš hitčine!" Posle moje dece, posao mi je najvažnija stvar na svetu. Nemam ni tatu, ni babu, ni dedu koji bi mi pomogli. Da ne budem kukumavka, ali ja sama troje dece izdržavam!

Nedavno smo pročitali u štampi da ste se na snimanju jedne emisije toliko napili da ste završili u bolnici!

Gordana Božinovska – Goca: Ne mogu da verujem! Ponekad čujem ili čitam takve gadosti o sebe da u trenutku pomislim da ću poludeti. Da li će oni koji to pišu konačno "sjahati" sa mene? U stvari, sama sam kriva. Nikad ništa ne demantujem, ne bunim se i neki ljudi misle da mogu da rade šta hoće. Kad bi dobili po "njuškama", druge pesme bi pevali! Ali, ja sve mislim da neko živi od toga, da mu je to hleb. Ako izdržava decu dobijajući platu za to što pljuje po meni – neka mu je alal! Ja mu hleb neću otimati!

Dobro, jeste li antialkoholičar?

Gordana Božinovska – Goca: Pa sad... Ko ne voli da popije i da se razveseli? Često po tri-četiri meseca ne okusim ni kap alkohola. A onda mi pukne film... Pijem dok mi prija, dok ne osetim da me hvata. Ali me niko nikad nije odveo pijanu u krevet, niti sam ikad legla sa čovekom kojeg nisam volela. I brate, ako se opustim, to je moja stvar! Ma baš me briga! Sve dok pišu o mojim ljubavima i mojim porocima, to je super! Samo da me sa drogom ne povezuju...

Neke vaše kolege su sa tim baš zaglibile...

Gordana Božinovska – Goca: Ne verujem da toga na estradi ima toliko koliko se priča. Mnogo je tu nameštaljki i kojekakvih čudnih igara. Ja se droge užasavam. Pošto imam troje dece, u mojoj kući se non-stop priča o porocima. Svako jutro "maltretiram" moju Jelenu zagledajući je, vrteći istu ploču o užasima koji snalaze one koji se dopinguju. Duša me boli zbog svih onih koji su krenuli stranputicom.

Čujem da vam se sve češće udvaraju muškarci mlađi od vas!

Gordana Božinovska – Goca: Joj, to je tačno... Pre neki dan mi priđe klinac i reče: "Goco, vi toliko dobro izgledate da ja moram da popijem kafu sa vama! " Pitala sam ga koliko ima godina. A kada sam čula da je 25-godišnjak, odgovorila sam mu: "Sine, ti meni možeš da budeš zet!" Mlada sam rodila ćerku, ona ima 20 godina i sve mlađe muškarce doživljavam kao njene vršnjake. Znam da mnoge druge žene za godine ne mare, ali ja... Svesna sam i da su mlađi muškarci u modi. Ja nikad u životu nisam bila sa muškarcem koji je mlađi od mene. Mora da bude stariji, makar jedan dan!

Imate li sreće u ljubavi?

Gordana Božinovska – Goca: Nisam je imala... Sad, šta da vam kažem... Trenutno sam u ljubavi srećna i zadovoljna. Nije važno ko je on. Važno je da se volimo, da nam je lepo i da mi je ispunjena duša. Ne moram baš sve da vam kažem. Ne volim kad mi drugi zaviruju u krevet!

Vesna Tasić - 25.12.2007.
A komentar ?
Gordana Božinovska Goca Trackback(17)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Kantovod Snippet 216 Ubila sam Betmena! Celebrity kokoš