Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Festivali

Grand prix Hari Mata Hariju

U okviru trodnevne manifestacije "BH festivalski dani - Zenica 2006” (1.- 3. septembar), u nedelju je, pred više od 15 hiljada gledalaca na pozornici ispred robne kuće Bosna, održan Peti bh. radijski festival, na kojem je nastupilo 20 muzičara iz BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske, čije su pesme tokom proteklih godinu dana zauzimale vodeća mesta na top listama radio stanica u BiH. Najveća festivalska nagrada Grand prix pripala je grupi Hari Mata Hari za pesmu Lejla. Nagrada "Zlatni hit" pripala je Deenu Backoviću za pesmu "Never mind" i Igoru Vukojeviću za pesmu "Vječna robija".

Srebrni hitovi su pesme "Navikla na ljubav" Alme Čardžić i "Izgledala je malo čudno", grupe Regina. Nagradu "Bronzan hit" osvojili su Samir Mujagić SMS za pesmu "Kako mi nedostaješ" i Amel Ćurić i Enver Lugavić s pesmom "Što nas ima mašala".

Priznanja Radio hit 2006. dobili su Feminem, Emina Jahović, Burhan Šaban, Divlje ruže, grupa If i Igor Žerajić. Grand prix BH radijskog festivala za najslušanije hitove u BiH iz susednih država dobili su Flamingosi za pesmu "Ludi letnji ples", grupa No Name iz Podgorice za pesmu "Moja ljubavi", Massimo Savić za pesmu "Samo za tvoje oči" i Bojan Marović za pesmu "Kao ti".

BM
A komentar ?
Festivali Trackback(6)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Leptirići! Sjajne slušalice! Ovo može da izazove i sreću i nesreću! Pozdrav drugaricama na desnoj strani!