Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Emina Jahović Sandal

Rano je za novi brak!

Penelope Kruz iz Novog Pazara, kako su mediji krstili pevačicu Eminu Jahović u vezi je s Mustafom Sandalom, jednim od najpopularnijih turskih pevača. Ljubav je planula letos, kada je Emina bila na odmoru u Turskoj, i od tada se golupčići ne odvajaju jedno od drugog. Po pričama upućenih to je bila ljubav na prvi pogled, a šuška se da se Emina već verila i da će uskoro po drugi put stati na ludi kamen, pošto je kao sedamnaestogodišnjakinja imala kratak brak s lokalnim mladićem u rodnom Novom Pazaru:

Emina Jahović: Istina je da sam jako zaljubljena i vrlo srećna s Mustafom. Ali, nije tačno da sam se udala, niti da planiram da se udajem. Smejala sam se tim tračevima da sam se već udala, a kada to rešim sigurno neću kriti da sam u braku. Nas dvoje sada uživamo u vezi, a Mustafa je jako šarmantan i duhovit, što mi posebno prija...

Emina priprema svoj drugi CD, za koji će pesme raditi Hari Varešanović. Zanimljivo je da je od jednog turskog režisera Jahovićka dobila ponudu da glumi na filmu. Snimanje će početi u decembru, trajaće 6 nedelja, a Emina će glumiti devojku posesivnog mafijaša! U istom filmu pojaviće se i momci iz pop grupe Atena, koji su ove godine predstavljali Tursku na Pesmi evrovizije, a čija je pesma For real veliki hit širom Evrope.

S.S.T.
Emina Jahović Sandal video izbor:
A komentar ?
Emina Jahović Sandal vremeplov(59)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Snippet 273 Ne vidiš me! I nama je to zanimiljiv pogled! Nisu se sporazumjeli!