Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Dunja Ilić

"Luda, brza i gola" za CKM!

Dunja Ilić
Dva albuma, četiri knjige, dva fakulteta, pet spotova, kolumne i od danas naslovna stranica u časopisu za muškarce CKM! To bi bila kratka biografija mlade Dunje Ilić ili kako joj mediji tepaju "srpska Paris Hilton". "Luda" Dunja krasi junsko izdanje ovog magazina pozirajući gola pored brzog automobila. U intervjuu nakon snimanja otkriva da nije lako biti Dunja Ilić u Srbiji. Pročitajte više i ono najbolje pogledajte vruće fotke!
Dunja Ilić
U intervjuu koji je dala neposredno nakon snimanja za ovaj muški magazin, pjevačica je otkrila da nije nimalo lako biti Dunja Ilić u Srbiji danas:

"Žene poput mene, koje poseduju ovakvu kombinaciju fizičkog izgleda i mentalnog sklopa su mnogo češće na udaru od devojaka koje se ne ističu po nekom specifičnom karakteru, talentu ili fizičkom atrubutu. Biti žena i izboriti se za svoje ja, svoje želje, i svoje ideale znači biti izložen pritiscima i osudama. Ali, to je Srbija i ja sam navikla. I nikada se neću predati, niti podleći pritiscima."

Dunja Ilić
Pored fotografija koje nikoga neće ostaviti ravnodušne, Dunja, koju još nazivaju i "hodajući skandal", se potrudila i da anegdotama sa nastupa "zagrije" čitaoce najčitanijeg muškog magazina:

"Na mom provom nastupu, koji je održan u jednom gej klubu, dva fana su mi prišla sa ogromnom željom da ih poljubim u usta. Bilo mi je simpatično to što su me tako hrabro startovali, a kako je bila u pitanju jedna ženska osoba i jedan dečko homoseksualne orjentacije - tu želju sam im ispunila".
Dunja Ilić
Izvor: ckm.rs
- 20.05.2011.
Dunja Ilić video izbor:
A komentar ?
Dunja Ilić Trackback(20)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Pljuc Style Predator Uzmi jednu! Snippet 136