Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Dara Bubamara

Džaba Dior i gole guze!

Dara Bubamara zasluženo nosi titulu najvećeg zvrka na estradi. I dok sedi, ne može mirna. Svaki čas skače, vrti se, mlatara rukama i nogama, imitira, prosipa fazone i zabavlja sve oko sebe. Najveća kazna u životu bi joj bila da joj neko naredi mirno da sedi ili da nepomično stoji kraj mikrofona! Od kada se vratila iz Amerike, od jutra do mraka, razmišlja o novom albumu. Njene nove pesme će biti puštene u etar, kaže, za dva meseca, u izdanju "Grand" produkcije. Ovih dana, u studiju Dragana Kovačevića Struje, Dara snima duet sa Šakom Polumentom. Srećna što se izborila sa gripom i povratila dobar glas, peva bolje no ikada. Ponavlja refren do perfekcije i uživa u Šakovim duhovitim opaskama ne propuštajući da napravi štos na svoj račun i naglasi da je ona ipak plavuša.

Otkud ti i Šako u kombinaciji?

Dara Bubamara: Valjda je tako suđeno. Mogu da pevam sa kim hoću, grabe se kolege o mene, kao što i Šako može da snima sa kim hoće, jer se koleginice grabe o njega. Oboje smo najjači, pa kad se udružimo, haos pravimo. Sem njega, na estradi nema muškarca koji ima energije kao ja! Ne zna se ko je luđi – Šako ili ja! Kad se naše energije sudare, to je kao bomba!

Ipak, odluči se!

Dara Bubamara: Kad sve saberem i oduzmem, luđa sam ja, mada ni Šako nije za bacanje. Oboje vrcamo od te pozitivne ludosti i zato će pesma da napravi haos. Kad krene melodija, da se čovek naježi. U ovom ludom vremenu, fali ljubavnih pesama. Pesma govori o ljubavi dvoje ljudi koji se mnogo vole, ali ne mogu da budu zajedno...

Pa, ti i tvoj dragi ne možete da budete zajedno, jer je on u nemačkom zatvoru...

Dara Bubamara: Stavljam tačku na tu priču, ne želim da govorim o tome. U stvari, možda mi to što nismo zajedno daje dodatnu snagu da još bolje otpevam ovu pesmu!

Dobrom ko se grebe o čiju slavu? Ti o Šakovu ili on o tvoju?

Dara Bubamara: Nema grebanja. Nismo mi u tom fazonu. Letos smo oboje harali po Crnoj Gori, ima dovoljno posla za oboje, svako ima svoju publiku, svoj stil, svoju karijeru i ništa jedno drugom ne otimamo.

Kako si se provela u Americi?

Dara Bubamara: Bilo je fantastično. Pevala sam sa mojim dragim kolegama Nedeljkom Bajićem Bajom i Marinkom Rokvićem. Samo nam je Šako falio. Ali, on je već razbio publiku u Americi! Pravili smo haos svuda gde smo se pojavili. Uspešno smo radili, ali smo se i ludo provodili.

Šta si lepo kupila u Americi?

Dara Bubamara: Svašta! Ne smem ni da kažem koliko sam para potrošila. Sve jeftino, a ja kad krenem da kupujem, ne znam koliko je dosta. Pošto nisam sebična osoba, nisam kupovala samo sebi već i prijateljima. Svakome sam donela po nešto.

Zar ne štediš pare za pesme?

Dara Bubamara: Nema problema za pesme. Za pesme ne žalim da dam pare. U stvari, sve što mi uložimo, u pesme, u krpice, u reklamu, sve se to isplati i sve se to vrati.

Neke tvoje koleginice troše brdo para na krpice, ali kad treba da plate pesmu...

Dara Bubamara: One ništa ne shvataju. Dobra pesma nikad nije skupa. Ne smem ni da kažem koliko će me jedna koštati... Ni krpice, ni reklama, ni svlačenje ne vrede apsolutno ništa bez dobre pesme. Mada, ni dobra pesma ne vredi ako ne umeš da je otpevaš na pravi način. Nažalost, većina pevačica ne shvata da su džaba i 'Dior' i gola guza ako nema nečeg drugog...

Spremaš li novi imidž uz album?

Dara Bubamara: Naravno, ja sam uvek nova! Spremam koreografiju uz svaku pesmu. Sve na meni će biti zatvoreno, a seksi. Sad, kada su se sve pevačice skinule, ja krećem da se oblačim. Uostalom, seksepil i šarm dolaze iznutra. Ne čine ih kratka suknja i duboki dekolte!

Vesna Tasić - 27.04.2008.
Dara Bubamara video izbor:
A komentar ?
Dara Bubamara vremeplov(77)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Snippet 324 Sivi slon crvene boje Snippet 326 Pomisli želju! Ili tri!