Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Ceca Ražnatović

Novi album 2011 "Ljubav živi"!

Ceca Ražnatović
Spreman! CD najveće folk zvijezde konačno je završen. Zbog kućnog pritvora na koji je osuđena Ceca neće reklamirati album, pa se tako ni na omotu neće nalaziti njena slika već će samo pisati: "Miligram, Ceca, Ljubav živi". Na albumu će se naći i jedna autobigrafska "Zlatni kavez". Prva pjesma "Šteta za mene" biće puštena 30. maja! Poslušajte dio nove pjesme!

Nove pjesme će novim sistemom downloada moći da se preslušaju od 30. maja. Na njemu se nalazi devet numera u rok i RnB fazonu, koje su radili Aleksandar Milić i Marina Tucaković.

Ceca Ražnatović - "Šteta za mene" u prodaji od 30. maja!Svetlana Ceca Ražnatović završila je prije nedelju dana u tajnosti svoj dugonajavljivani album "Ljubav živi", a nove pjesme, koje je radio "Miligram", na čelu sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, pojaviće se 30. maja!

Zbog kućnog pritvora od osam mjeseci, na koliko je osuđena, Ceca neće biti u mogućnosti da promoviše album, a "Miligram" se odlučio na novi tip izdavaštva. Naime, po prvi put Cecini fanovi će direktno iz studija jednu po jednu pjesmu moći da preuzimaju sa sajta miligrammusic.com, a tek onda slijedi promocija preko ostalih elektronskih medija. Cijeli album naći će se u prodaji sredinom juna.

"CD je gotov i biće najbolji u Cecinoj karijeru. Simbolično smo ga nazvali "Ljubav živi", po istoimenoj pesmi koju sam napisao. Album je upravo posvećen ljubavi jer smo svi od brojnih problema, brzog i stresnog života, zaboravili na tu važnu stvar u našim životima, koja je pokretač i motiv svega" rekao je Aleksandar Milić za Press.
Ceca Ražnatović
Ceca će opjevati svoj život u novim pjesmama. Tradiciju pjevanja autobiografskih pjesama nastaviće tako što će trenutna životna situacija i drama koju proživljava zbog najavljenog kućnog zatvora biti pretočena u novu pjesmu!

Sasvim sigurno će najveću pažnju privući pjesma koju piše Marina, čiji je radni naziv "Zlatni kavez", u kojoj će suptilno biti opisano sve ono što se trenutno dešava folk pjevačici.

Opjevala zatvorske dane u "Sablji"!

Zanimljivo je da Ceca u svojoj bogatoj diskografiji već ima jedan "zatvorski hit" koji je napisala Marina Tucaković, nakon što je pjevačica uhapšena u akciji "Sablja". Pjesma "Neću dugo" je po mišljenju mnogih autobiografska i govori o periodu koji je Ražnatovićeva provela iza rešetaka.

Izvor: Press, Alo!

Ceca Ražnatović - Neću dugo:

Balkanmedia - 12.05.2011.
Ceca Ražnatović video izbor:
A komentar ?
Ceca Ražnatović vremeplov(256)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Dokazana metoda Apple Fan Snippet 194 Baš ste slatki