Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Ceca Ražnatović

Golišava Ceca kao Koštana!

Ceca Ražnatović
Serija "Nečista krv", u kojoj Ceca glumi Koštanu, biće uskoro premijerno emitovana na TV Hepi - bez cenzure!

Kontroverzno ostvarenje Stojana Stojčića "Nečista krv", u kojem Ceca glumi lik Koštane, nikada nije u cijelosti prikazano zbog eksplicitnih erotskih scena. Sada, nakon punih 14 godina, gledaoci će moći da uživaju u Cecinoj ulozi bez cenzure i napokon pogledaju dijelove za koje je, kako se pričalo, njen tadašnji dečko a kasnije suprug, tražio da budu isječeni.
Ceca Ražnatović
I dok se Ceca i dalje bude nalazila u kućnom zatvoru, materijal koji je snimila 1991. godine, gledaoci će pratiti kroz 12 epizoda. Eksplicitne scene su rezervisane za glavne glumce Radeta u ulozi Mitketa i Cecu u liku Koštane, dok u seriji igraju i legendarni glumac Ljuba Tadić, Meto Jovanovski, Dušica Žegarac, Filip Gajić, Maja Stojanović i Neda Arnerić.

Nadmašiće 'Zonu Zamfirovu'

Milomir Marić, autor emisije "Ćirilica" na Hepiju, na čije insistiranje je 2005. na BK televiziji prikazan film "Nečista krv", u kome Ceca samo pjeva jednu pjesmu, veruje da će serija nadmašiti gledanost kultne "Zone Zamfirove". On za Press otkriva da ćemo Cecu videti u do sada neviđenom izdanju.
Ceca Ražnatović
"Radujem se što smo mi kao televizija otkupili seriju u režiji Stojana Stojčića i počećemo da je prikazujemo već u januaru sledeće godine. Osim što je to vreme dobro za gledanost, Cecino učešće će dodatno uticati na popularnost serije. Ona u seriji i peva i glumi i jedan je od glavnih likova. Videćete je kao nikada do sada", rekao je Marić i otkrio da Ceca ne bi mogla da spriječi njeno emitovanje čak i da je na slobodi i dodao:

"Materijal za film "Nečista krv" je vlasništvo produkcije i ona sa njim može da radi šta god hoće, sviđalo se to glumcima ili ne."

Radnja filma se odvija krajem 19. vijeka, u podneblju koje predstavlja raskršce muslimanske i hrišcanske kulture, gdje se prepliće naša vjekovna balkanska priča - rat i mir izmedu pripadnika raznih religija.

Ceca o filmu "Nečista Krv" u emisiji kod Vanje Bulića:
 


Izbor pjesma koje je Ceca pjevala u seriji "Nečista krv":
 
Balkanmedia - 29.11.2011.
Ceca Ražnatović video izbor:
A komentar ?
Ceca Ražnatović vremeplov(256)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Jedna skromna terasica 3D iluzija Bole, daj poguraj malo! Twiteraši!