Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Ceca Ražnatović

Duet sa Sekom Aleksić?


Velike su šanse da dvije trenutno najveće folk zvijezde Ceca Ražnatović i Seka Aleksić ove jeseni snime duet koji bi se već sada mogao nazvati potencijalnim hitom godine. U prilog ovoj tvrdnji ide i činjenica da Aleksićeva u svojoj karijeri nije snimila nijedan duet tako da svi njeni obožavaoci jedva čekaju da je čuju i u takvoj numeri dok, za razliku od nje, Ceca ima nekoliko dueta i svi su redom bili hitovi, poput „Ko na grani jabuka“, „Drugarice“...
Kako „Alo!“ saznaje, ideja o saradnji proistekla je iz zajedničkog druženja. Ceca i Seka se znaju već godinama, ali su se zbližile na proslavi magazina „Svet“ kada ih je organizator smjestio u isti separe. Tom prilikom su i razmjenile brojeve telefona i od tada su stalno u kontaktu.

"Tačno je da smo Ceca i ja pričale o snimanju zajedničke pesme i složile se da bi to bila sjajna stvar. Potrebna nam je samo dobra pesma, sa atraktivnim tekstom, pa evo i prilike da pozovemo autore da razmišljaju o tome - rekla je za „Alo!“ Aleksićeva, koja se upravo nalazi na velikoj letnjoj turneji po Bosni, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Seka Aleksić uveliko snima pjesme za novi album čije se objavljivanje očekuje već ove jeseni, dok Ceca Ražnatović tek počinje da priprema nove pjesme, što je najavila i Marina Tucaković kao njen najbliži saradnik.

Photo: Svet

Ceca & Luna - Drugarice:

Balkanmedia - 18.07.2009.
Ceca Ražnatović video izbor:
A komentar ?
Ceca Ražnatović vremeplov(256)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
3D monitor Dobro opremljen toalet! Snippet 117 Sestra Chuck Norrisa