Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Ceca Ražnatović

Ceca našla dečka!

Ceca Ražnatović
Prema pisanju dnevnog lista "Kurir", Ceca je već dva mjeseca u vezi s bivšim rukometašem Aleksandrom, inače bliskim prijateljem Vladimira Mandića.

"Ceca i Saša se poznaju nekoliko godina, ali su ljubavne varnice između njih sevnule pre nešto više od dva meseca, kad je došao u njenu kuću u Ljutice Bogdana u društvu zajedničkih prijatelja. On odavno ne igra rukomet, živi na relaciji Beograd-Beč, u Austriji vodi privatni biznis, i ima 39 godina. Svojevremeno je bio u kratkoj vezi s Katarinom Rebračom, ali se nikada nije eksponirao", otkriva izvor Kurira blizak Ceci i dodaje da će novog dečka prezentovati javnosti već krajem mjeseca.

"Sa Cecom se viđa sve češće i, kako sada stvari stoje, na pomolu je velika romansa. Iako nije oduševljena tom idejom, Ceca će ga verovatno javnosti predstaviti već krajem meseca. U planu je da posle nekoliko nastupa zajedno otputuju u neku egzotičnu zemlju. Potom će uslediti njena velika promotivna turneja, na kojoj će joj Saša, sasvim sigurno, biti stalni pratilac", naglašava sagovornik Kurira.

Šta mislite da li ima istine u ovoj priči?
Balkanmedia - 01.02.2012.
Ceca Ražnatović video izbor:
A komentar ?
Ceca Ražnatović vremeplov(256)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
3D iluzija Bole, daj poguraj malo! Twiteraši! Mljac!