Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Ceca Ražnatović

Ceca demantovala rukometaša, mediji pronašli fudbalera!

Ceca Ražnatović
Balkanska folk diva negirala je pisanje "Kurira", koji je objavio kako je u ljubavi sa izvjesnim Aleksandrom, bivšim rukometašem, inače prijateljem Vlade Mandića. Dok je ona demantovala rukometaša mediji pronašli novog sportistu. U pitanju je fudbaler, a zove se Slobodan Rajković...Koji li je po redu?

"Nemam pojma ko je taj Aleksandar! Navikla sam već da me spajaju sa svakim drugim muškarcem koji mi priđe na kilometar, tako da mi nije iznenađenje, ali nisam u vezi ni sa kakvim rukometašem", prenosi Cecine reči za telegraf.rs njen prijatelj!

Prema pisanju "Kurira" koji se poziva na neimenovani izvor blizak pjevačici, varnice između Cece i bivšeg rukometaša, a sadašnjeg biznismena koji radi u Beču, sjevnule su prije nešto više od dva meseca. Aleksandra je došao kod Cece u kuću sa zajedničkim prijateljima. Inače, Ceca i Aleksandar se dugo poznaju, ali emocije su tek od skora "proradile", a upoznao ih je Vlada Mandić.

U izjavi za telegraf.rs Mandić tvrdi da nema nikakve veze sa pomenutom pričom:"Zaista ne znam ko je i da li uopšte postoji taj Aleksandar, koga sam ja navodno upoznao sa Cecom. Ne poznajem čoveka koji odgovara tom opisu i ne znam odakle ja u čitavoj toj priči. Ceca je moja dugogodišnja drugarica, nedavno sam je i posetio, ali nije istina da sam je ja upoznao sa bilo kojim partnerom", kaže poznati rukometaš Vladimir Mandić.

I dok Ceca demantuje rukometaša, Press pronašao fudbalera! Zove se Slobodan i ludo je zaljubljen u Cecu. :-)

Iako se po gradskim kuloarima šuška da se Ceca zabavlja sa jednim starijim rukometašem, istina je drugačija. Naime, čest gost Cecine vile u Ljutice Bogdana nije rukometaš, već mladi fudbaler Rajković koji igra u Njemačkoj i koristi svaki slobodan trenutak da doputuje u Beograd i posjeti svoju "prijateljicu".

"Ceca i Slobodan su se upoznali pre godinu i po dana preko zajedničkih prijatelja na jednoj zabavi, nakon čega je fudbaler bio gost na svim pevačicinim slavljima. U početku su se viđali samo u krugu prijatelja, a kasnije je njihovo druženje postalo intenzivno i već šest meseci su u romansi.", rekao je izvor blizak Ceci koji je htio da ostane anoniman.

Ceca Ražnatović
Balkanmedia - 02.02.2012.
Ceca Ražnatović video izbor:
A komentar ?
Ceca Ražnatović vremeplov(256)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Ravnopravan obračun! Grrrrr! Snippet 242 Snippet 243