Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Anketa

Verujete li u Deda Mraza?

Kako je praznična euforija lagano ali sigurno zahvatila sve naše domove, sigurno je da smo svi mi bar nešto poželeli od čuvenog bradonje iz zemlje irvasa. Da li veruju u Deda Mraza i šta bi voleli da im simpatični deka donese, pričaju naši poznati glumci:

Maja Mandžuka: I te kako verujem i sigurna sam da nikada neću izgubiti veru u šarmantnog dekicu. Volela bih da me obraduje Marlon Brando obučen kao Deda Mraz. S obzirom kako izgleda sigurna sam da bi mu kostim savršeno stajao. Ne bi morao da mi donese neke skupe poklone, dovoljna bi bila i uloga u nekom filmu zajedno s njim.

Mina Lazarević: Verujem u Deda Mraza, jer i moj sin Luka veruje i očekuje puno poklona. Volela bih da mi Deda Mraz pošalje jednu rodu, koja bi u ponoć sletela na moj krov i donela mi jednu slatku bebu!!!

Vuk Kostić: Verujem u Deda Mraza, mada mnogo više verujem u Deda Mrazice! Mnogo bih se obradovao kada bi mi obučene kao Deda Mrazice došle Kim Besindžer i Slađa Delibašić, na sankama koje bi gurala Monika Beluči. Ako bi se sve tri pojavile u kostimima, mislim da bih im oprostio što su došle bez poklona.

Jovana Balašević: Verujem u Deda Mraza, a moji roditelji su se svih ovih godina svojski potrudili da nikada ni ne posumnjam da on postoji. Oni su uvek znali kako da me pažnjom i poklonima obore s nogu, tako da su oni savršeni za tu ulogu i nikada ih ne bih menjala za bilo kakve face koje bi me ne znam čime obradovale u najluđoj noći.

S.S.T.
A komentar ?
Anketa Trackback(2)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Stolar emotivac! Kad pgoledaš bolje Budite ambiciozni! Miki Manojlović