Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Angelina Jolie

"Sado-mazo Angelina"


Angelina Jolie nikako ne može da pobjegne od svoje divlje prošlosti a ovoga puta javnost su uzburkale sado-mazo fotografije koje je objavio američki magazin "Star". Slike na kojima je popularna glumica pozirala sa povezom preko očiju ili naga, samo sa psećim povodcem oko vrata navodno su snimljene 1999. tokom jedne od njenih heroinskih zabava.
 

Do sada neobjavljene Angelinine fotografije, časopis "Star" je preuzeo iz neautorizovane biografije Jolieve koju će sledećeg mjeseca objaviti Andrew Morton. Britanski pisac već mjesecima "priprema" javnost za "pravu istinu" o Angelini koju je u svojoj knjizi predstavio kao nekadašnju zavisnicu od heroina i kokaina i žderačicu muškaraca.


Inače, magazin "Star" je kontroverzne slike najavio ogromnim naslovom: "Angie & Brad" - Fotografije koje će rasturiti njihovu vezu“. U setu od osam slika nalaze i snimci Angeline koja konzumira heroin, kao i slike sa crnim selotejpom preko grudi...

 Slike su navodno snimljene 1999. godine tokom jedne od njenih heroinskih zabava

Naravno, očigledno je da su ove fotografije u javnost puštene u sklopu promocije Mortonove knjige, ali činjenica je i da ne predstavljaju neko veliko iznenađenje. Na svom venčanju sa Jonny Lee Millerom 1996. pojavila se u bjeloj majici na kojoj je svojom krvlju napisala njegovo ime, a poznate su njene "igrice" sa noževima koje je upražnjavala tokom braka sa Billyem Bob Torntonom. Takođe se godinama pričalo o njenoj navodnoj lezbijskoj vezi sa Jenny Shimitzu, a Angelina je i sama priznala da je u prošlosti koristila drogu."Mrzim heroin jer sam bila fascinirana s njim. Nisam ni sada imuna, ali nikada ga više neću konzumirati", svojevremeno je izjavila Angelina, a logično, svoj komentar na objavljivanje njenih SM slika, je dao i Andrew Morton koji kaže:


"Fotografije predstavljaju podsjećanje na period Angelininog života koji ona sigurno želi da zaboravi, dio njene sumnjive prošlosti koji je skrivala od svih, pa čak i od Brada Pitta."

Izvor: Blic

Balkanmedia - 30.07.2010.
A komentar ?
Angelina Jolie vremeplov(25)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
oČajna domaćica! Kad želite smršati Samo za strpljive! Ah, ti vicevi o Muji i Fati!