Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Aco Pejović

"Snimio sam pesme koje traju..."


Zbog novog albuma koji promoviše, Aco Pejović je u poslednje vrijeme opšteprisutan u medijima. Za Svet je dao intervju u kome govori o novim pjesmama, privatnom životu i otkriva prirodu svog odnosa sa Sekom Aleksić. - Većini se album sviđa, ali ima i onih koji komentarišu da su pesme mogle biti malo brže.
Ne slažem se s njima, jer sam snimao pesme koje će se slušati, a ne instant hitove koji će trajati jednu sezonu. Na album sam uvrstio i pesmu “Seti me se jednog dana” koju je Mića Demirović snimio 2004, a ja sam je tri godine kasnije prepevao i dao joj novu energiju. Svom kolegi sam platio pesmu, da ne bude zabune – nisam je ukrao, rekao je Aco na pitanje „Kako publika reaguje na nove pjesme?“
Dalje saznajemo da je Pejović angažovao stilistu, Ivanu Rabrenović koja umjesto njega obilazi butike,vodi računa da se u istim odjevnim kombinacijama ne pojavljuje i na televiziji i privatno.
Ipak, omaklo joj se da iste cipele da i Aci i Ognjenu Amidžiću? Aco  joj nije zamejrio jer djevojka mnogo radi, pa je to previdjela. Popularni pjevač živi u sretnom braku sa suprugom Biljanom i ima tri kćerkice i planira proširenje familije.
O odnosu sa Sekom je rekao sledeće:
Otkud da si se zbližio sa Sekom Aleksić?
- Postali smo veoma dobri prijatelji. Sedeo sam jednom prilikom sa njenim dečkom Zoranom, ispričali smo se i shvatili da imamo mnogo toga zajedničkog.
Seka i ti pre toga niste bili u sjajnim odnosima?
- Da, bili smo u lošim odnosima.
Zašto?
 - Šta znam... Sada, kada smo zajedno jedno drugom umemo da kažemo: “kako te nisam voleo, kako te nisam volela”.
Pa, zašto je nisi volio?
 - Ma, nisam je poznavao. Priznajem da ponekad o ljudima donosim sud a da ih ne poznajem i to je moja velika mana. Mnogo puta mi se dešavalo da nekoga pogrešno procenim, da mislim da je loša osoba... To je slučaj i sa Sekom. Šta da radim, takav sam, ali umem da priznam da sam pogrešio i da se izvinim, da kažem da sam promenio mišljenje. Seki i meni je sada sve to smešno.
- Jeste li zakopali ratne sjekire na proslavi rođendana Brajinog sina kada ste se našli za istim stolom?
Ne, desilo se to pre toga. Upoznao sam Zokija, rešili smo nesporazume i sada smo sjajni prijatelji. Par puta smo zajedno izašli, otišli na večeru...
 - Smetaju li ti komentari kolega da se sa Sekom družiš iz koristi?
Aco Pejović od Seke nema ama baš nikakve koristi, kao ni ona od mene. Nas vezuje pravo, iskreno i bezuslovno prijateljstvo.(svet.co.yu)

Pogledajte izvođenje pjesme "Seti me se" sa aktuelnog albuma:


Balkanmedia - 08.01.2008.
Aco Pejović video izbor:
A komentar ?
Aco Pejović Trackback(10)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Širina vašeg ekrana Prirooda! OOh! Snippet 224 Snippet 225